Del til Facebook fra iMovie for macOS

Del en film til Mac eller en annen lokal lagringsenhet som en videofil, og last deretter opp videofilen til Facebook.

På grunn av en oppdatering av måten Facebook håndterer deling på, er det ikke lenger mulig å dele innhold direkte til Facebook fra iMovie for macOS. Bruk Forbered for Facebook-målet for å lagre filmer, prosjekter eller klipp som videofiler som er klare til å legges ut på Facebook. Deretter kan du laste opp en av disse videofilene til Facebook via en nettleser.

1. Klikk på Prosjekter i verktøylinjen, og velg deretter en film.
  2. Klikk på Del-knappen i verktøylinjen, og velg deretter Forbered for Facebook.
  3. I dialogboksen som åpnes, angir du blant annet navn og beskrivelse.
    • Hvis du vil gi den delte filmen et navn, klikker du på navnet øverst og skriver inn et nytt navn.
    • Hvis du vil legge til en beskrivelse for den delte filmen, klikker du på Beskrivelse-feltet og skriver inn ny tekst.
    • Hvis du vil legge til etiketter for den delte filmen, klikker du på Etiketter-feltet og skriver inn etikettnavn – atskilt med komma.
    • Hvis du vil endre oppløsningen for den delte filmen, klikker du på lokalmenyen Oppløsning og velger et alternativ.
  4. Klikk på Neste, og lagre deretter filen på Mac eller en annen lokal lagringsenhet.
  5. Logg på Facebook-kontoen din i Safari eller en annen nettleser, og last opp videofilen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.