Få hjelp med Meldinger i iCloud

Med Meldinger i iCloud holdes hele meldingshistorikken din oppdatert på alle enhetene dine. Hvis det er noe som ikke fungerer, kan kanskje noen av disse løsningene fikse problemet.

Hvis meldinger ikke oppdateres på alle enhetene dine

Når du slår på Meldinger i iCloud for første gang, synkroniseres meldingene dine kronologisk, med de nyeste først. Dette betyr at det kan ta lengre tid før gamle meldinger vises.

Sørg for at Meldinger er slått på på alle enhetene dine, og at enheten du bruker, er koblet til strøm og tilkoblet et pålitelig nettverk. Når meldingene er synkroniserte, kreves det ikke strømtilkobling eller trådløs forbindelse for å holde nye meldinger oppdaterte.

Hvis du mangler et bilde eller vedlegg

1. Åpne meldingen der bildet eller vedlegget ble delt, på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Trykk på navnet til kontakten, og trykk så på
  3. Se etter bildet eller vedlegget, som kan være lagret i iCloud.

Hvis du vil deaktivere og slette Meldinger i iCloud

• På iPhone, iPad eller iPod touch trykker du på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring > Meldinger. Deretter trykker du på Deaktiver og slett.
  • På Mac åpner du Meldinger > Valg > iMessage. Fjern valget for Aktiver Meldinger i iCloud, og deretter velger du Deaktiver alle.

Hvis du ikke kan slette meldinger på Mac

I Meldinger går du til Valg > Generelt. Kontroller at boksen ved siden av «Arkiver logg når samtaler lukkes» ikke er markert.

Hvis du overskrider lagringsgrensen i iCloud

Når du overskrider lagringsgrensen i iCloud, lastes ikke meldingene og vedleggene dine opp til iCloud, og enhetene dine sikkerhetskopieres ikke eller lastes ikke ned til iCloud. Du får fortsatt tilgang til de nyeste meldingene dine, men de lagres ikke i iCloud, og slettede meldinger oppdateres ikke på alle enhetene dine. For å fortsette å bruke Meldinger i iCloud kan du oppgradere lagringsplassen din, eller du kan frigjøre plass ved å slette filer du ikke trenger.