Få hjelp med Meldinger i iCloud

Med Meldinger i iCloud holdes hele meldingshistorikken din oppdatert på alle enhetene dine. Hvis det er noe som ikke fungerer, kan kanskje noen av disse løsningene fikse problemet.

Hvis du vil deaktivere og slette Meldinger i iCloud

• På iPhone, iPad eller iPod touch: Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring > Meldinger. Deretter trykker du på Deaktiver og slett.
  • På Mac: Åpne Meldinger > Valg > Kontoer. Fjern valget for Aktiver Meldinger i iCloud, og deretter velger du Deaktiver alle.

Hvis du overskrider lagringsgrensen i iCloud

Når du overskrider lagringsgrensen i iCloud, lastes ikke meldingene og vedleggene dine opp til iCloud, og enhetene dine sikkerhetskopieres ikke eller lastes ikke ned til iCloud. Du får fortsatt tilgang til de nyeste meldingene dine, men de lagres ikke i iCloud, og slettede meldinger oppdateres ikke på alle enhetene dine. For å fortsette å bruke Meldinger i iCloud kan du oppgradere lagringsplassen din, eller du kan frigjøre plass ved å slette filer du ikke trenger.

Hvis meldinger ikke oppdateres på tvers av enhetene dine

Når du slår på Meldinger i iCloud for første gang, synkroniseres meldingene dine kronologisk, med de nyeste først. Dette betyr at det kan ta lengre tid før gamle meldinger vises.

Påse at du slår på Meldinger på alle enhetene dine, og at enheten din er koblet til stikkontakten og tilkoblet et nettverk. Når meldingene er synkronisert, kreves det ikke strømtilkobling for å holde nye meldinger oppdatert.