Oppdater din iMac Pro for forbedret kompatibilitet i Boot Camp

Hvis du kjører Boot Camp på din iMac Pro, bruk Apple Software Update i Windows til å installere iMac Pro Update for Boot Camp.

iMac Pro Update for Boot Camp forbedrer iMac Pros kompatibilitet med mus, tastatur og styreflate fra Apple hvis Windows 10 kjøres gjennom Boot Camp.

I tillegg fikser iMac Pro Update for Boot Camp disse kompatibilitetsproblemene på iMac Pro-datamaskiner som kjører macOS High Sierra 10.13.6:

• Problemer med å bytte fra Windows til macOS ved hjelp av Apple System Tray
  • Apple Control Panel starter ikke fra Apple System Tray
  • Tilpassede taster for justering av lysstyrke, volum og medieavspilling fungerer ikke
  • Manglende indikatorer når Bluetooth-enheter pares

Start din iMac Pro i Windows, og bruk deretter Apple Software Update til å installere iMac Pro Update for Boot Camp sammen med alle andre tilgjengelige oppdateringer.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.