Lytt til lydbøker i Apple Books

Finn ut hvordan du kjøper og laster ned lydbøker og hvordan du styrer lydavspillingen.

Hvis du ikke finner en lydbok du har kjøpt

Hvis du har kjøpt en lydbok og ikke finner den i biblioteket ditt, kan du laste ned lydboken på nytt

Hvis du ikke har kjøpt lydboken du leter etter, kan du bruke søkefeltet for å finne den nyeste versjonen.

Finn og kjøp lydbøker på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Bøker-appen.
  2. Trykk på Lydbøker nederst på skjermen.
  3. Her kan du utforske nye og anbefalte lydbøker.
    Browse Sections-knappen (Utforsk) på iPhone eller iPod touchHvis du vil utforske sjangre og deler av nettbokhandelen, trykker du på Browse Sections (Utforsk) øverst på skjermen. Hvis du vil finne en bestemt lydbok, trykker du på Søk nederst på skjermen.
  4. Trykk på prisen for å kjøpe en lydbok.

Finn og kjøp lydbøker på Mac

1. Åpne Bøker-appen.
  2. Klikk på Lydbokhandel i sidefeltet.
    Lydbokhandel-fanen i sidepanelet på en Mac
  3. Hvis du se gjennom utvalget av lydbøker, klikker du på Browse sections (Utforsk).
    Browse Sections-knappen (Utforsk) øverst på siden i Bøker-programmet på MacHvis du vil søke etter en spesifikk lydbok, bruker du søkefeltet øverst på skjermen.
  4. Klikk på prisen for å kjøpe lydboken.

Slik finner du digitale hefter

Noen lydbøker selges med PDF-filer som kalles digitale hefter som tillegg. Slik finner du de digitale heftene dine:

1. Åpne Bøker-appen og begynn å lytte til en lydbok.
  2. På iPhone eller iPad, trykker du på innholdsfortegnelse-symbolet  nederst på skjermen. På Mac klikker du på innholdsfortegnelse-symbolet  i Spilles nå-linjen øverst på skjermen.
  3. Trykk eller klikk på Vis inkludert PDF.

Kontroller lydavspillingen

Hopp til et bestemt kapittel, endre hastigheten, still inn dvale, og mye mer. Lær hvordan du kontrollerer avspilling på iPhone eller kontrollerer avspilling på Mac.

I Japan kan du søke etter, kjøpe og laste ned lydbøker fra Bla gjennom-delen under fanen Bokhandel. Lydbøker er ikke tilgjengelige i alle land og regioner. Finn ut hva som er tilgjengelig i ditt land.