Lytt til lydbøker i Apple Books

Du kan også bruke Apple Books til å kjøpe og lytte til lydbøker på iPhone, iPad eller iPod touch.

iPad og iPhone som viser Lydbøker-fanen i Apple Books

Kjøp og last ned lydbøker

iPhone som viser Naviger-fanen

For å bla i lydbøker åpner du Apple Books-appen og trykker på Lydbøker Lydbøker-fanen nederst på skjermen. Utforske nye, utvalgte og populære lydbøker, eller trykk på Bla gjennom-knappen øverst på skjermen for å se alle sjangere og avdelingene i bokhandelen. Trykk på Store fortellere for å søke etter bøker med yndlingsfortelleren din, kjente fortellere eller dramatiseringer med full besetning. Du kan også trykke på Søk søkefanen nederst på skjermen for å finne bestemte lydbøker.

Når du finner en lydbok du er interessert i, kan du lytte til et utdrag. Trykk på en lydbok, og trykk på Forhåndsvisning-knappen.

Du kjøper en lydbok ved å trykke på den og trykke på Kjøp. Hvis du vil se alle lydbøkene du har, trykker du på Bibliotek Bibliotek-fanen. Les mer om hvordan du administrerer biblioteket

Lytt til lydbøker

iPhone som viser Spilles nå

Trykk på Bibliotek Bibliotekfanen i Bøker-appen, og trykk deretter på lydboken du vil lytte til. Du kan styre volumet, sette lydboken på pause eller spole framover gjennom det gjeldende sporet. Trykk på Spol 15 sekunder framover-knappen for å hoppe 15 sekunder framover eller Spol 15 sekunder tilbake-knappen for å hoppe bakover. Trykk på Avspillingshastighet 1x-knappen for å endre avspillingshastigheten. For å bytte spor trykker du på Innholdsfortegnelse-knappen øverst til høyre og velger sporet du vil lytte til.

Hvis du vil at lydboken skal slutte å spilles av etter en bestemt tid, trykker du på Soveknappenfor å angi en sovetid.

Hvis du vil spille en lydbok på en annen høyttaler, trykker du på AirPlay-knappen. Les mer om bruk av AirPlay med lyd.

Du må laste ned lydbøker til en enhet før du kan lytte til dem. Les hvordan du laster ned tidligere kjøp på nytt.

Oppdag flere måter å lytte på

• Bruk Siri til å spille av lydbøker på iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Spill lydbøker mens du kjører med CarPlay.
  • På Mac eller PC kan du også bruke iTunes til å lytte til lydbøker.
  • Noen lydbøker selges med PDF-filer som kalles digitale hefter som tillegg. Åpne iTunes og velg Lydbøker for å se PDF-filer til lydbøkene du har kjøpt. Klikk på Kjøpt, og dobbeltklikk på det digitale heftet.