Slik håndterer du overgangen fra Fjerntilgang til min Mac

Finn ut hvordan du går over til å bruke iCloud Drive, skjermdeling og Apple Remote Desktop.

Fra og med 1. juli 2019 er tjenesten Fjerntilgang til min Mac ikke lenger tilgjengelig. Ved hjelp av alternativene nedenfor får du tilgang til filer og skjermdeling samt ekstern tilgang til datamaskiner.

Få tilgang til filer på alle enheter med iCloud Drive

Når du slår på iCloud Drive, lastes filene dine automatisk opp til iCloud, der de lagres trygt og er tilgjengelige på alle enhetene dine. Slå på alternativet for Skrivebord- og Dokumenter-mappene i iCloud Drive, slik at disse også lagres i iCloud. Nå har du tilgang til alle filene dine på alle enhetene dine – når som helst.

Finn ut hvordan du konfigurerer iCloud Drive og legger til filer på skrivebordet, eller få mer hjelp med iCloud Drive.

Du starter med 5 GB gratis iCloud-lagring, og du kan når som helst oppgradere lagringen fra en hvilken som helst enhet. iCloud Drive har en grense på 50 GB per fil.

Få tilgang til andre Macer ved hjelp av skjermdeling

Hvis du har flere Macer, kan du bruke skjermdeling på én Mac for å se og kontrollere en annen Mac i det samme nettverket. Dette betyr at du kan åpne, flytte og lukke filer og vinduer og bruke appene på en annen Mac. Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker skjermdeling.

Administrer implementeringen på Macer eksternt med Apple Remote Desktop

Apple Remote Desktop, som du kan kjøpe i App Store, gir deg flere muligheter for ekstern administrering, som for eksempel installering og konfigurering av apper, hjelp for eksterne brukere og opprettelse av detaljerte rapporter. Med Remote Desktop kan du administrere Macer eksternt i et kommersielt miljø eller en bedrift. Finn ut hvordan du bruker Remote Desktop.