Slik håndterer du overgangen fra Fjerntilgang til min Mac

Finn ut hvordan du tar i bruk iCloud Drive, skjermdeling og Apple Remote Desktop.

Fra 1. juli 2019 er tjenesten Fjerntilgang til min Mac ikke lenger tilgjengelig. Du kan bruke disse alternativene for filtilgang, skjermdeling og fjerntilgang til datamaskinen.

Få tilgang til filer på alle enheter med iCloud Drive

Når du slår på iCloud Drive, lastes filene dine automatisk opp til iCloud, der de lagres trygt og er tilgjengelige på alle enhetene dine. Slå på alternativet for Skrivebord- og Dokumenter-mappene i iCloud Drive, slik at du kan lagre disse i iCloud også. Nå har du tilgang til alle filene dine på alle enhetene dine – når som helst.

Finn ut hvordan du konfigurerer iCloud Drive og legger til skrivebordsfiler, eller få mer hjelp med iCloud Drive.

Du starter med 5 GB med kostnadsfri iCloud-lagring, og du kan oppgradere når som helst fra en hvilken som helst enhet. iCloud Drive har en grense på 50 GB per fil.

Få tilgang til andre Macer med skjermdeling

Hvis du har mer enn én Mac, kan du bruke én Mac til å se og kontrollere en annen Mac trådløst. Dette betyr at du kan åpne, flytte og lukke filer og vinduer, og bruke apper – selv om du befinner deg på et annet sted – slik at du alltid kan finne det du trenger. Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker skjermdeling.

Administrer Macen trådløst med Apple Remote Desktop

Hvis du har mer enn én Mac, kan du bruke Apple Remote Desktop til å kjøre programmer og jobbe med filer på den andre Macen, selv om du befinner deg på et annet sted. Så hvis du vil bruke et program som du kun har på den andre Macen, kan du gjøre det. Finn ut hvordan du bruker Apple Remote Desktop.