Bruk True Tone på Mac

Med True Tone-teknologi ser bildene på Retina-skjermen og Touch Bar mer naturligere ut.

True Tone-teknologien i Mac-maskiner bruker avanserte multikanalsensorer for å justere fargen og intensiteten på skjermen og Touch Bar for å passe til lyset i omgivelsene, slik at bilder ser mer naturlige ut.

Du kan aktivere eller deaktivere True Tone i Skjermer-fanen i Systemvalg:

1. Velg Apple-menyen () > Systemvalg og klikk på Skjermer.
  2. Klikk på Skjermer-fanen.
  3. Bruk avmerkingsboksen ved True Tone til å aktivere eller deaktivere funksjonen.*

True Tone på eksterne skjermer

True Tone kan også justere følgende eksterne skjermer når de er koblet til en åpen bærbar Mac:

Les mer

Noen innstillinger for skjermtilgjengelighet, som Inverter farger, Gråskala og Øk kontrast, vil kunne slå av True Tone.

Du kan bruke True Tone sammen med Night Shift. Finn ut hvordan du bruker Night Shift på Mac.

* Hvis du ikke ser True Tone i Skjermer-fanen i Systemvalg, støtter ikke Macen din True Tone.