Bruk True Tone på Mac

Med True Tone-teknologi ser bildene på Retina-skjermen og Touch Bar mer naturlig ut.

True Tone-teknologien i Macer og Studio Display og Apple Pro Display XDR bruker avanserte multikanalsensorer for å justere fargen og intensiteten på skjermen og Touch Bar for å passe til lyset i omgivelsene, slik at bilder ser mer naturlige ut.

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg og klikk på Skjermer. Hvis du har flere skjermer tilkoblet, klikker du på Skjerminnstillinger og velger deretter den aktuelle skjermen.
  2. Bruk avmerkingsboksen ved True Tone til å aktivere eller deaktivere denne funksjonen. Valget vises bare på skjermer som støtter True Tone.
    Vinduet til Skjermer-systemvalgene i macOS med True Tone slått på

True Tone på eksterne skjermer

True Tone kan også justere følgende eksterne skjermer når de er koblet til iMac (Retina 5K, 27-tommers, 2020) eller en åpen bærbar Mac:

True Tone fungerer også på Apple Studio Display og Apple Pro Display XDR ved hjelp av de innebygde sensorene for omgivelseslys, når den er koblet til en kompatibel Mac.

Finn ut mer

• Noen innstillinger for skjermtilgjengelighet, som Inverter farger, Gråskala og Øk kontrast, vil kunne slå av True Tone.
  • Du kan bruke True Tone og Night Shift samtidig.