Bruk True Tone på MacBook Pro

MacBook Pro-modeller fra 2018 har funksjonen True Tone-teknologi, som gjør at bildene på Retina-skjermen og Touch Bar ser mer naturlige ut.

True Tone-teknologien i MacBook Pro (2018) bruker avanserte multikanalsensorer for å justere fargen og intensiteten på skjermen og Touch Bar for å passe til lyset i omgivelsene, slik at bilder ser mer naturlige ut.

Du kan aktivere eller deaktivere True Tone i Skjermer-fanen i Systemvalg:

1. Velg Apple-menyen () > Systemvalg og klikk på Skjermer.
  2. Klikk på Skjermer-fanen.
  3. Bruk avmerkingsboksen ved True Tone til å aktivere eller deaktivere funksjonen.

True Tone på eksterne skjermer

True Tone kan også justere følgende eksterne skjermer når de er koblet til en åpen MacBook Pro:

Les mer

Noen innstillinger for skjermtilgjengelighet, som Inverter farger, Gråskala og Øk kontrast, vil kunne slå av True Tone.

Du kan bruke True Tone sammen med Night Shift. Finn ut hvordan du bruker Night Shift på Mac.