Slik sender du iPhone til reparasjon hos Apple i Europa

Velg land eller region

Vi beklager at iPhone ikke virker som den skal.

Når du har kontaktet Apple for reparasjon, mottar du en pakke som inneholder alt du trenger for å returnere iPhone til Apple.

Før du sender iPhone

Følg denne fremgangsmåten før du sender iPhone til reparasjon eller erstatning. Hvis den ikke starter eller svarer, utfører du så mange trinn som mulig:

1. Sikkerhetskopier iPhone.  Følg fremgangsmåten under «Før du sender» i denne artikkelen for å sørge for at dataene dine er beskyttet.
  2. Fjern enheten din fra Finn iPhone.
  3. Hvis det er mulig, lader du iPhone fullstendig og slår den av.
  4. Fjern SIM-kortet fra iPhone hvis den har SIM-kort, og oppbevar det på et trygt sted.  Hvis du har en iPhone uten SIM-kort, tar du kontakt med mobiloperatøren for å stanse tjenesten midlertidig.

Pakk iPhone i emballasjen som følger med

1. Plasser iPhone i posen. Ikke inkluder hodetelefoner, USB-kabel, strømadapter eller annet tilbehør.
  2. Fjern adresselappen fra esken hvis du ikke allerede har gjort det.  Legg posen i esken.
  3. Forsegl esken med teipen som følger med, og sørg for at det røde, svarte og hvite batteriklistremerket vises klart og tydelig på utsiden av esken.

Send iPhone til Apple

1. Hvis returetiketten er inkludert, fester du den på esken.
  2. Finn navnet til transportøren på etiketten (eller et annet sted på emballasjen), og gå til nettstedet deres for å avtale henting eller finne et leveringssted.*
  3. Be transportøren om en kvittering for henting.
  4. Sjekk statusen til serviceforespørselen din.

*Apple er ikke ansvarlig for noen skader som oppstår under sending hvis pakken ikke er skikkelig forseglet eller er levert til transportøren i dårlig stand.

Bruk en reparert eller erstattet iPhone

1. Hvis du bruker SIM-kort med iPhone, setter du inn SIM-kortet i iPhone.
  2. Gjenopprett iPhone fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi.
  3. Finn iPhone skal være aktivert som standard, men du kan bekrefte at Finn iPhone er på.

© 2019 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPhone og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AppleCare og iCloud er tjenestemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Andre produkter og firmanavn nevnt herunder kan være varemerker for sine respektive selskaper.