Slik sender du iPhone til reparasjon hos Apple i Europa

Velg land eller region

Vi beklager at iPhonen din ikke virker som den skal.

Når du har kontaktet Apple for reparasjon, mottar du et sett som inneholder alt du trenger for å returnere iPhonen til Apple.

Før du sender iPhonen

1. Sikkerhetskopier iPhone. Følg fremgangsmåten under «Før du sender» i denne artikkelen, for å beskytte dataene dine: .
  2. Fjern enheten din fra Finn iPhone.
  3. Hvis det er mulig, lader du iPhonen helt opp og slår den av.
  4. Fjern SIM-kortet fra iPhone hvis den har SIM-kort, og oppbevar det på et trygt sted.  Hvis du har en iPhone uten SIM-kort, tar du kontakt med mobilleverandøren for å stanse tjenesten midlertidig.

Du må pakke inn iPhonen med den inkluderte emballasjen

1. Plasser iPhone i beskyttelsesposen. Ikke inkluder stereohodetelefoner, USB-kabel, strømadapter eller annet tilbehør.
  2. Fjern adresselappen fra esken hvis du ikke allerede har gjort det. Legg den beskyttende emballasjen i esken.
  3. Forsegl esken med teipen som følger med, og sørg for at det røde, svarte og hvite batteriklistremerket vises klart og tydelig på utsiden av esken.

Send iPhonen til Apple

1. Hvis returetiketten er inkludert, fester du den på esken.
  2. Finn navnet til transportøren på etiketten (eller et annet sted på emballasjen), og gå til nettstedet deres for å avtale henting eller finne et leveringssted.*
  3. Be transportøren om en kvittering for henting.
  4. Sjekk statusen til serviceforespørselen din.

*Apple er ikke ansvarlig for noen skader som oppstår under sending hvis pakken ikke er skikkelig forseglet eller er levert til transportøren i dårlig stand.

Bruk den reparerte eller utskiftede iPhone-enheten

1. Hvis iPhonen din har SIM-kort, setter du inn SIM-kortet i iPhonen.
  2. Gjenopprett iPhone fra en sikkerhetskopi på iCloud eller iTunes.
  3. Finn iPhone bør være aktivert som standard, men du kan bekrefte at Finn iPhone er på.

© 2018 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPhone og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AppleCare og iCloud er tjenestemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Andre produkter og firmanavn nevnt herunder kan være varemerker for sine respektive selskaper.