Legg til Pride-urskiven på Apple Watch

Vær med å feire Pride med en ny urskive på Apple Watch. Du kan endre urskiven fra urskivegalleriet på iPhone eller direkte fra Apple Watch.

Urskivegalleri på iPhone

Legg til Pride-urskiven fra iPhone

1. Se etter oppdateringer for iOS og watchOS. Du må ha iOS 11.4 og watchOS 4.3.1 for å få Pride-urskiven.
  2. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  3. Trykk på Urskivegalleri-fanen.
  4. Trykk på Pride-urskiven under Pride eller Ny i watchOS.
  5. Trykk på Legg til. Urskiven vises automatisk på Apple Watch.

Legg til Pride-urskiven fra Apple Watch

1. Trykk på Digital Crown for å gå til urskiven.
  2. Trykk hardt på skjermen, sveip helt til høyre og deretter trykker du på .
  3. Vri på Digital Crown til du ser Pride-urskiven.
  4. Trykk på Pride-urskiven. Urskiven vises automatisk på Apple Watch.

Les om hvordan du kan endre eller tilpasse urskiven.