Om macOS High Sierra 10.13.6-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS High Sierra-brukere.

macOS High Sierra 10.13.6-oppdateringen legger til AirPlay 2-støtte for lyd i flere rom med iTunes og forbedrer stabiliteten og sikkerheten til Macen din. Denne oppdateringen anbefales for alle brukere.

AirPlay 2 for iTunes 12.8:

• Styr hjemmelydsystemet ditt og AirPlay 2-aktiverte høyttalere i hele huset.
  • Spill musikk samtidig på flere AirPlay 2-aktiverte høyttalere i huset, helt synkronisert.

Andre forbedringer og rettelser:

• Fikser et problem som kan hindre Bilder i å kjenne igjen AVCHD-filer fra noen kameraer.
  • Fikser et problem som kan hindre Mail-brukere i å flytte en melding fra Gmail til en annen konto.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.