Slik sender du en iPhone til Apple for reparasjon i USA eller Canada

Velg land eller region.

Vi beklager at iPhonen din ikke virker slik den skal.

Når du har kontaktet Apple for reparasjon, mottar du en pakke som inneholder alt du trenger for å returnere iPhone til Apple.

Før du sender iPhone

Følg denne fremgangsmåten før du sender iPhone til reparasjon eller erstatning. Hvis den ikke starter eller svarer, utfører du så mange trinn som mulig:

1. Sikkerhetskopier iPhone.  Følg fremgangsmåten under «Før du sender» i denne artikkelen for å sørge for at dataene dine er beskyttet.
  2. Fjern enheten din fra Finn iPhone.
  3. Hvis det er mulig, lader du iPhone fullstendig og slår den av.
  4. Ta SIM-kortet ut av iPhone, hvis den bruker et, og oppbevar det på et trygt sted.  Hvis du har en iPhone uten SIM-kort, tar du kontakt med mobiloperatøren for å stanse tjenesten midlertidig.

Pakk iPhone i emballasjen som følger med

1. Plasser iPhone i posen. Ikke legg ved hodetelefoner, USB-kabel, strømadapter eller annet tilbehør.
  2. Legg posen i esken.
  3. Fjern den øvre etiketten fra forsendelsesesken. Dette er kvitteringen din. Pass på at returetiketten blir værende på esken.
  4. Forsegl esken med teipen som følger med, og sørg for at det røde, svarte og hvite batteriklistremerket vises klart og tydelig på utsiden av esken.

Send iPhone til Apple

1. Finn navnet på transportøren på returetiketten.
  2. Besøk nettstedet til transportøren for å avtale henting eller finne et innleveringssted.*
  3. Få kvittering fra transportøren.
  4. Sjekk statusen til serviceforespørselen din.

*Apple er ikke ansvarlig for noen skader som oppstår under sending hvis pakken ikke er skikkelig forseglet eller er levert til transportøren i dårlig stand.

Bruk en reparert eller erstattet iPhone

1. Hvis du bruker SIM-kort med iPhone, setter du inn SIM-kortet i iPhone.
  2. Gjenopprett iPhone fra en iCloud- eller iTunes-sikkerhetskopi.
  3. Finn iPhone skal være aktivert som standard, men du kan bekrefte at Finn iPhone er på.

© 2019 Apple Inc. Med enerett. Apple, Apple-logoen, iPhone og iTunes er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. AppleCare og iCloud er tjenestemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land. Andre produkter og firmanavn nevnt herunder kan være varemerker for sine respektive selskaper.

MERKNAD TIL FORBRUKERE I CALIFORNIA

1. Serviceforhandleren skal gi kunden et skriftlig prisoverslag for reparasjonen, som påkrevd (del 9844 av California Business and Professions Code). Serviceforhandleren kan ikke ta betalt for utført arbeid eller leverte deler utover dette prisoverslaget uten å få samtykke fra kunden først. Serviceforhandleren kan kreve et rimelig gebyr for tjenester som utføres for å fastslå funksjonsfeilens karakter og utarbeide et skriftlig prisoverslag for reparasjonen. Ta kontakt med Bureau of Electronic and Appliance Repair, Department of Consumer Affairs, Sacramento, CA 95814, USA for mer informasjon.

2. Kjøpere av dette produktet i California har rett til å få utført service og reparasjon på dette produktet under garantiperioden. Garantiperioden forlenges med det antallet hele dager som produktet har vært ute av kundens besittelse fordi det har vært til reparasjon under garantien. Hvis det eksisterer en mangel i garantiperioden, utløper ikke garantiperioden før mangelen er utbedret. Garantiperioden blir også forlenget hvis garantireparasjonen ikke har blitt utført på grunn av forsinkelser som skyldes omstendigheter utenfor kjøperens kontroll, eller hvis garantireparasjonen ikke utbedret mangelen og kjøperen varsler produsenten eller selgeren om den mislykkede reparasjonen innen 60 dager etter at reparasjonen ble fullført. Hvis mangelen etter et rimelig antall forsøk ikke har blitt utbedret, kan kjøperen returnere produktet og få det erstattet eller refundert. I begge tilfeller kan et rimelig beløp trekkes fra for bruk. Tidsforlengelsen påvirker ikke beskyttelsen eller rettsmidlene kjøperen har etter andre lover.