Slik sender du Beats-hodetelefoner til Apple for reparasjon fra Europa

Slik sender du Beats-hodetelefoner til Apple for service.

Trenger du et annet land eller en annen region?

Når du har kontaktet Apple for service, mottar du en pakke som inneholder alt du trenger for å returnere produktet til Apple.

Pakk Beats-hodetelefonene

1. Legg Beats-hodetelefonene i plastposen. Ikke send tilbehør sammen med hodetelefonene (f.eks. kabler, karabinkroker eller bæreetuier). Hvis du legger ekstragjenstander i esken, kan vi ikke returnere disse til deg.

No alt supplied for Image
  2. Legg posen under beskyttelsesfolien som er festet til pappinnsatsen.

No alt supplied for Image
  3. Brett ned de folierte sidene på innsatsen.

No alt supplied for Image
  4. Brett opp de andre sidene på innsatsen.

No alt supplied for Image
  5. Fjern adresselappen fra esken hvis du ikke allerede har gjort det. Plasser innsatsen i esken. Lukk deretter esken.

No alt supplied for Image
  6. Forsegl esken med teip, og send den til AppleBildet har ingen alternativ tekst

No alt supplied for Image

*Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under transport.

Send Beats-hodetelefonene til Apple

1. Hvis det følger med en returadresselapp, fester du den utenpå emballasjen. Pass på at returadresselappen skjuler hele den gamle adresselappen, eller at du fjerner den gamle adresselappen før du setter på den nye.

2. Hvis det følger med en handelsfaktura, fester du den utenpå emballasjen. Hvis du ikke fester handelsfakturaen utenpå emballasjen, kan det medføre at pakken ikke kan leveres. Handelsfakturaer kreves kun i enkelte europeiske land.

3. Finn navnet til transportøren på etiketten (eller et annet sted på emballasjen), og gå til nettstedet deres for å avtale henting eller finne et innleveringssted.

4. Be transportøren om en kvittering på hentingen.

5. Sjekk statusen for serviceforespørselen din.

Bruk de nye Beats-hodetelefonene

Registrer serienummeret til de nye hodetelefonene. Erstatningen fra Apple er dekket av en servicegaranti på 90 dager eller den gjenværende delen av den opprinnelige produktgarantien eller AppleCare-abonnementet ditt, avhengig av hva som varer lengst.

Klikk på koblingen til hodetelefonmodellen din under for å finne ut hvordan du bruker de reparerte eller erstattede Beats-hodetelefonene.

© 2022 Apple Inc. Med enerett. Apple og Apple-logoen er varemerker for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. AppleCare er et tjenestemerke for Apple Inc., registrert i USA og andre land og regioner. Beats, Beats by Dr. Dre og circle b-logoen er varemerker/tjenestemerker for Beats, et datterselskap av Apple.