Utgivelsesmerknader for Apple Business Manager

Finn ut mer om oppdateringene og endringene vi har gjort i Apple Business Manager. Oppdateringene er kumulative, slik at du får du alle de nye funksjonene når du starter Apple Business Manager. Nedenfor kan du se alle funksjonene som har blitt inkludert i de enkelte utgivelsene.

Oktober 2019

Støtte for forent autentisering med Microsoft Azure Active Directory. Finn ut mer

September 2019

• Oppslag av brukerkontoer gjør det mulig for brukere å søke etter kontaktinformasjon for andre brukere og grupper i Apple Business Manager-organisasjonen. Krever iOS 13iPad OS 13 eller macOS 10.15Finn ut mer
  • Du kan velge hvem brukere kan dele med ved bruk av Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter, Notater, Påminnelser og andre filer i iCloud Drive. Finn ut mer

Juni 2019

Nå kan Apple Business Manager brukes på iPad.

Februar 2019

• Nå finner du delen MDM-servere i Innstillinger-fanen.
  • Nå kan du konfigurere Standard enhetstilordning ved å gå til Innstillinger > Innstillinger for enhetsadministrasjon eller Innstillinger > MDM-servere.

September 2018

Nå er tvOS-apper tilgjengelige i Apper og bøker.

Mai 2018

Apple Business Manager er et sted der IT-administratorer kan administrere folk, Apple-enheter og innhold. I tillegg til forbedret administrering av enheter og roller får du Apper og bøker – det nye plasseringsbaserte systemet for lisensoverføring.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.