Utgivelsesmerknader for Apple Business Manager

Finn ut mer om oppdateringene og endringene vi har gjort i Apple Business Manager. Oppdateringene er kumulative, slik at du får du alle de nye funksjonene når du starter Apple Business Manager. Nedenfor kan du se alle funksjonene som har blitt inkludert i de enkelte utgivelsene.

August 2020

• Støtte for System for Cross-domain Identity Management (SCIM). Finn ut mer
  • Oppdatert brukergrensesnitt for administrasjon av enheter, inkludert forbedret filtrering og administrasjon av flere enheter samtidig.

Juni 2020

Lagt til støtte for to nye tillatelser for å gi tilgang til AppleSeed for portalen for betatesting.

Mai 2020

Administratorer kan konfigurere samarbeid for å automatisk godta deling mellom brukere i samme organisasjon.

April 2020

Du kan nå fjerne forente domener fra Apple Business Manager.

Mars 2020

• Nye domener lagt til Apple Business Manager må verifiseres før administrerte Apple-ID-er kan opprettes med det domenet. Les mer
  • Delt iPad kan nå konfigureres på iPader i Apple Business Manager.

Oktober 2019

Støtte for forent autentisering med Microsoft Azure Active Directory. Finn ut mer

September 2019

• Oppslag av brukerkontoer gjør det mulig for brukere å søke etter kontaktinformasjon for andre brukere og grupper i Apple Business Manager-organisasjonen. Krever iOS 13iPad OS 13 eller macOS 10.15Finn ut mer
  • Du kan velge hvem brukere kan dele med ved bruk av Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter, Notater, Påminnelser og andre filer i iCloud Drive. Finn ut mer

Juni 2019

Nå kan Apple Business Manager brukes på iPad.

Februar 2019

• Nå finner du delen MDM-servere i Innstillinger-fanen.
  • Nå kan du konfigurere Standard enhetstilordning ved å gå til Innstillinger > Innstillinger for enhetsadministrasjon eller Innstillinger > MDM-servere.

September 2018

Nå er tvOS-apper tilgjengelige i Apper og bøker.

Mai 2018

Apple Business Manager er et sted der IT-administratorer kan administrere folk, Apple-enheter og innhold. I tillegg til forbedret administrering av enheter og roller får du Apper og bøker – det nye plasseringsbaserte systemet for lisensoverføring.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.