Utgivelsesmerknader for Apple Business Manager

Finn ut mer om oppdateringene og endringene vi har gjort i Apple Business Manager. Oppdateringene er kumulative, slik at du får du alle de nye funksjonene når du starter Apple Business Manager. Nedenfor kan du se alle funksjonene som har blitt inkludert i de enkelte utgivelsene.

September 2019

• Oppslag av brukerkontoer gjør det mulig for brukere å søke etter kontaktinformasjon for andre brukere og grupper i Apple Business Manager-organisasjonen. Krever iOS 13iPad OS 13 eller macOS 10.15Finn ut mer
  • Du kan velge hvem brukere kan dele med ved bruk av Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter, Notater, Påminnelser og andre filer i iCloud Drive. Finn ut mer

Juni 2019

Nå kan Apple Business Manager brukes på iPad.

Februar 2019

• Nå finner du delen MDM-servere i Innstillinger-fanen.
  • Nå kan du konfigurere Standard enhetstilordning ved å gå til Innstillinger > Innstillinger for enhetsadministrasjon eller Innstillinger > MDM-servere.

September 2018

Nå er tvOS-apper tilgjengelige i Apper og bøker.

Mai 2018

Apple Business Manager er et sted der IT-administratorer kan administrere folk, Apple-enheter og innhold. I tillegg til forbedret administrering av enheter og roller får du Apper og bøker – det nye plasseringsbaserte systemet for lisensoverføring.