Hvis blitsen på iPhone, iPad eller iPod touch ikke fungerer

Finn ut hvordan du løser problemer med blitsen i Kontrollsenter eller i Kamera-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis blitsen ikke fungerer

Prøv lommelykten i Kontrollsenter for å teste LED-blitsen:

1. På Hjem-skjermen på iPad eller på iPhone X eller nyere sveiper du ned fra øvre høyre hjørne av skjermen. På iPhone 8 eller eldre sveiper du opp fra bunnen av hvilken som helst skjerm.
  2. Trykk på Lommelykt-knappen  i nedre venstre hjørne av Kontrollsenter.

Hvis LED-blitsen ikke fungerer som en lommelykt, kontakter du Apple-kundestøtte.

Sjekk innstillingene

Hvis blitsen ikke fungerer, eller hvis den brukes hver gang du tar bilde, må du sjekke blitsinnstillingene. Åpne Kamera-appen, og trykk på blitsknappen  oppe til venstre på skjermen for å velge en annen innstilling.

Hvis enheten er veldig varm eller kald

Hvis du tar opp utvidet video med blitsen på, eller hvis du bruker enheten i et svært varmt miljø, kan du se en melding om at blitsen er slått av. Meldingen blir værende til enheten kjøles ned.

Hvis enhetens batterinivå er lavt og enheten er veldig varm eller kald, fungerer kanskje ikke kamerablitsen og lommelykten. Disse funksjonene fungerer igjen når du lader enheten og får den til en mer normal temperatur.

Les mer

Finn ut hvordan du løser andre problemer med Kamera-appen.