Hvis blitsen på iPhone, iPad eller iPod touch ikke fungerer

Finn ut hvordan du løser problemer med blitsen i Kontrollsenter eller i Kamera-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis blitsen ikke fungerer

Prøv lommelykten i Kontrollsenter for å teste LED-blitsen:

1. Sveip opp fra bunnen uansett hvilket skjermbilde som er åpent. Sveip ned fra øverst til høyre på skjermen på iPhone X og nyere og iPad.
  2. Trykk på  nederst i venstre hjørne i Kontrollsenter.

Hvis LED-blitsen ikke fungerer som en lommelykt, kontakter du Apples kundestøtte.

Sjekk innstillingene

Hvis blitsen ikke fungerer, eller hvis den brukes hver gang du tar bilde, må du sjekke blitsinnstillingene. Åpne Kamera-appen og trykk på  øverst til venstre på skjermen for å velge en annen innstilling.

Hvis enheten din er veldig varm eller kald

Hvis du tar opp utvidet video med blitsen på, eller hvis du bruker enheten i et svært varmt miljø, kan du se en melding om at blitsen er slått av. Meldingen blir værende til enheten kjøles ned.

Hvis enhetens batterinivå er lavt og enheten er veldig varm eller kald, fungerer kanskje ikke kamerablitsen og lommelykten. Disse funksjonene fungerer igjen når du lader enheten og får den til en mer normal temperatur.

Finn ut mer

Finn ut hvordan du løser andre problemer med Kamera-appen.