Last ned Toy Box-lydsamlingen for GarageBand for macOS

Hvis du vil laste ned dyre-, transport- og stemmelydeffektene som er inkludert i Toy Box-lydsamlingen, laster du ned hele lydsamlingen for GarageBand.

For å laste ned Toy Box-lydsamlingen må du sørge for at Macen med GarageBand er koblet til internett.

1. Åpne GarageBand, og velg deretter GarageBand Lydbibliotek > Last ned alle tilgjengelige lyder.

2. Klikk på Fortsett.

3. Når du har lastet ned nye lyder, finner du dem i Loopnavigering. For å åpne loop-navigeringen klikker du på knappen for loop-navigeringBildet har ingen alternativ tekst fra kontrolllinjen. Klikk på Loop Packs-lokalmenyen, og velg deretter Toy Box i menyen.