Om macOS High Sierra 10.13.5-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS High Sierra-brukere.

macOS High Sierra 10.13.5-oppdateringen forbedrer stabiliteten, ytelsen og sikkerheten på Mac, og den er anbefalt for alle brukere.

Denne oppdateringen gir støtte til Meldinger i iCloud og lar deg lagre meldinger med vedlegg i iCloud samt frigjør lagringsplass på Mac. Gå til Valg i Meldinger, klikk på Kontoer og velg «Aktiver meldinger i iCloud» for å aktivere Meldinger i iCloud.

Bedriftsinnhold:

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.