Om ladestyringsfunksjonen på iPad

iOS inkluderer en ladestyringsfunksjon for å vedlikeholde batterihelsen når iPad-en er koblet til strøm over en lengre periode, som når den brukes i en kiosk eller på et salgssted, eller når den oppbevares i en ladevogn.

iPad-en er en bærbar enhet som er utformet for å brukes hele dagen på et enkelt batteri. Men av og til er iPad-en koblet til strøm over en lengre periode, som når den brukes i en kiosk eller på et salgssted, eller når den oppbevares i en ladevogn.

iPad-en bruker oppladbare litium-ion-batterier, som er utformet for å lades og utlades i løpet av levetiden. Når et batteri er fulladet over en lengre periode, kan batterihelsen påvirkes.

iOS 11.3 inkluderer en ladestyringsfunksjon for å bidra til å vedlikeholde batterihelsen, som overvåker iPad-en når den brukes i slike situasjon og, når det er nødvendig, reduserer det maksimale ladenivået. Batteriindikatoren vises ladenivå basert på det justerte maksimale batterinivået. Maksimalt ladenivå justeres tilbake til normalt nivå når iPad-en ikke lenger er koblet til strøm over en lengre periode, og i den grad andre forutsetninger og batterihelse tillater det.