Om ladestyringsfunksjonen på iPad og iPhone

iOS inkluderer en ladestyringsfunksjon for å vedlikeholde batterihelsen når iPad eller iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR er koblet til strøm over en lengre periode, som når den brukes i en kiosk eller på et salgssted, eller når den oppbevares i en ladevogn.

iPad og iPhone er bærbare enheter som er laget for å brukes hele dagen på én lading. Men av og til er iPad eller iPhone koblet til strøm over en lengre periode, som når den brukes i en kiosk eller på et salgssted, eller når den oppbevares i en ladevogn. iPad og iPhone bruker oppladbare litium-ion-batterier, som er utformet for å lades og utlades i løpet av levetiden. Når et batteri er fulladet over en lengre periode, kan batterihelsen påvirkes.

iPad med iOS 11.3 eller nyere og iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR med iOS 12 eller nyere har en ladestyringsfunksjon for å bidra til å vedlikeholde batterihelsen, som overvåker disse enhetene når de brukes i ladesituasjoner og, når det er nødvendig, reduserer den maksimale batterikapasiteten. Batteriindikatoren viser ladeprosenten basert på dette justerte maksimale ladenivået. Maksimal lading justeres tilbake til normalt nivå når iPad eller iPhone ikke lenger er koblet til strøm over en lengre periode, og i den grad andre forutsetninger og batterihelse tillater det.