Oppdater firmware på Mac Pro (midten av 2010) og Mac Pro (midten av 2012)

Mac Pro (midten av 2010) og Mac Pro (midten av 2012) krever manuelle firmwareoppdateringer etter oppdatering eller før macOS installeres på nytt.

Firmwareoppdateringer installeres ikke automatisk sammen med macOS på Mac Pro (midten av 2010) og Mac Pro (midten av 2012), i motsetning til andre Mac-modeller. Følg denne fremgangsmåten for å sikre at Mac Pro mottar eventuelle tilgjengelige firmwareoppdateringer når du oppdaterer eller installerer macOS på nytt.

Få firmwareoppdateringer når du har oppdatert macOS

Først bruker du App Store-appen for å oppdatere programvaren på Mac. Når oppdateringen er fullført:

1. Velg Apple-menyen () > App Store. Søk etter macOS High Sierra. Klikk på Last ned på resultatsiden.
  2. Installereren lastes ned til Programmer-mappen og åpnes når den er fullført. Hvis den ikke starter automatisk, finner du Install macOS High Sierra i Programmer-mappen og dobbeltklikker for å åpne den.
  3. Klikk på Fortsett.
  4. Hvis Macen trenger en firmwareoppdatering, ser du denne skjermen:
    Installer macOS-skjerm
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å installere firmwareoppdateringen.

Få firmwareoppdateringer før macOS installeres på nytt

For å installere macOS helt på nytt på Mac Pro (midten av 2010) og Mac Pro (midten av 2012) må du kjørere installereren to ganger: én gang for å oppdatere firmwaren, og en gang til for å installere macOS på nytt. Følg denne fremgangsmåten:

1. Velg Apple-menyen > App Store. Søk etter macOS High Sierra. Klikk på Last ned på resultatsiden.
  2. Installereren lastes ned til Programmer-mappen og åpnes når den er fullført. Hvis den ikke starter automatisk, finner du Install macOS High Sierra i Programmer-mappen og dobbeltklikker for å åpne den.
  3. Klikk på Fortsett.
  4. Hvis Macen trenger en firmwareoppdatering, ser du denne skjermen:
    Installer macOS-skjerm
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å installere firmwareoppdateringen.
  6. Når firmwareoppdateringsprosessen er fullført og Macen starter, åpner du Install macOS High Sierra igjen og følger instruksjonene på skjermen for å installere macOS.