Konfigurer iCloud på Windows-PC-en

Finn ut hvordan du konfigurerer iCloud på alle enhetene dine. Resten går automatisk.

For å få den beste iCloud-opplevelsen må du sørge for at enheten din oppfyller minimumssystemkravene.

Last ned iCloud for Windows

iCloud for Windows gir deg tilgang til filene, bildene, kontaktene, kalenderne dine og mer på Apple-enhetene og Windows-PC-en.

Last ned iCloud for Windows.

Vil du ha tilgang til de nyeste iCloud-funksjonene? Se de anbefalte systemkravene. Hvis du er usikker på hvilket Windows-system du har, kan du sjekke det her. iCloud krever internettforbindelse. iCloud er kanskje ikke tilgjengelig i alle områder, og funksjonene varierer. Hvis du bruker en administrert Apple-ID, støttes ikke iCloud for Windows.

Logg deg på iCloud

Når du har lastet ned iCloud for Windows, logger du på med Apple-ID-en du bruker på Apple-enhetene.

Har du spørsmål om Apple-ID?

iCloud-påloggingsvindu

Velg iCloud-tjenestene du vil bruke

Når du har slått på iCloud, velger du de tjenestene du vil bruke, og deretter klikker du på Bruk.

Hvis du for eksempel slår på iCloud-bilder og iCloud Drive, oppretter iCloud for Windows nye mapper for disse filene i Filutforsker. Nå vises filene du legger til i iCloud-mappene, automatisk på Apple-enhetene dine.

Hvis du har bilder på PC-en din som du vil se på iPhone eller iPad, laster du opp bilder fra PC-en din til iCloud.

iCloud-vindu som viser iCloud Drive, bilder, e-post, kontakter, kalendere og oppgaver og bokmerker

Finn det lagringsabonnementet som er riktig for deg

Ett trygt sted for alle bilder og filer med mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.