Konfigurer iCloud på Windows-PC-en

Finn ut hvordan du konfigurerer iCloud på alle enhetene dine. Resten går automatisk.

For å få den beste iCloud-opplevelsen må du sørge for at enheten din oppfyller minimumssystemkravene.

Last ned iCloud for Windows

iCloud for Windows gir deg tilgang til filene, bildene, kontaktene, kalenderne dine og mer på Apple-enhetene og Windows-PC-en.

Last ned iCloud for Windows. >

iCloud for Windows krever Windows 7 eller nyere.

Logg deg på iCloud

Etter at du laster ned iCloud for Windows, logg på med Apple-ID-en som du bruker på Apple-enhetene.

Har du spørsmål om Apple-ID?

Velg iCloud-tjenestene du vil bruke

Etter at du slår på iCloud, velger du de tjenestene du vil bruke, og klikker på Bruk.

Hvis du for eksempel slår på iCloud-bilder og iCloud Drive, oppretter iCloud for Windows nye mapper for disse filene i Filutforsker. Nå vises filene du legger til i iCloud-mappene, automatisk på Apple-enhetene dine.

Finn det lagringsabonnementet som er riktig for deg

Ett trygt sted for alle bildene, filene og mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.