Konfigurer iCloud på Mac

Finn ut hvordan du konfigurerer iCloud på alle enhetene dine. Resten går automatisk.

For å få en best mulig opplevelse med iCloud må du kontrollere at enheten oppfyller minimumskravene til systemet.

Bruk den nyeste versjonen av macOS

Oppdater til nyeste versjon av macOS. Velg Apple-menyen  > Om denne maskinen > Oppdater programvare. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, velger du Apple-menyen  > App Store.  Se om det finnes en tilgjengelig oppdatering.

Logg på

Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Apple-ID. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, klikker du på iCloud. Skriv inn Apple-ID-en din. Når du logger på, slås iCloud på automatisk.

Har du spørsmål om Apple-ID?

Sjekk iCloud-innstillingene

Velg Apple-menyen  >Systemvalg, og klikk deretter på Apple-ID. Hvis du bruker macOS Mojave eller eldre, klikker du på iCloud. Velg appene du vil bruke med iCloud, for eksempel Notater, Bilder og iCloud Drive.

Finn det lagringsabonnementet som er riktig for deg

Ett trygt sted for alle bilder og filer med mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.