Konfigurer iCloud på Mac

Finn ut hvordan du konfigurerer iCloud på alle enhetene dine. Resten går automatisk.

For å få en best mulig opplevelse med iCloud må du kontrollere at enheten oppfyller minimumskravene til systemet.

Bruk den nyeste versjonen av macOS

Oppdater til nyeste versjon av macOS. Gå til Apple-menyen () og velg App Store. Se om det finnes en tilgjengelig oppdatering.

Oversiktsskjermen som viser macOS Mojave

Logg på

Gå til Apple-menyen () og velg Systemvalg > iCloud. Skriv inn Apple-ID-en din. Når du logger på, slås iCloud på automatisk.

Har du spørsmål om Apple-ID?

iCloud-skjermen med Apple-ID og passord

Sjekk iCloud-innstillingene

Når du har angitt Apple-ID-en din, går du til Systemvalg og klikker på iCloud. Velg appene du vil bruke med iCloud, for eksempel Notater, Bilder og iCloud Drive.

Innstillingsskjermen i iCloud

Finn det lagringsabonnementet som er riktig for deg

Ett trygt sted for alle bildene, filene og mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.