Konfigurer iCloud på Mac-maskinen din

Finn ut hvordan du konfigurerer iCloud på alle enhetene dine. Resten skjer automatisk.

For å få en best mulig opplevelse med iCloud må du påse at enheten oppfyller minimumskravene til systemet.

Bruk den nyeste versjonen av macOS

Oppdater til nyeste versjon av macOS. Gå til Apple-menyen () og velg App Store. Se om det finnes en tilgjengelig oppdatering.

Logg på

Gå til Apple-menyen () og velg Systemvalg > iCloud. Skriv inn Apple-ID-en din. Når du logger på, slås iCloud på automatisk.

Har du spørsmål om Apple-ID?

Sjekk iCloud-innstillingene

Når du har angitt Apple-ID-en din, går du til Systemvalg og klikker på iCloud. Velg appene du ønsker å bruke med iCloud, for eksempel Notater, Bilder og iCloud Drive.

Finn et lagringsabonnement som passer for deg

Én sikker plassering for alle dine bilder, filer og mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.