Konfigurer iCloud på Mac

Finn ut hvordan du logger på iCloud og velger innstillinger.

Bruk den nyeste versjonen av macOS

For å få den beste opplevelsen må du sørge for at enheten din oppfyller minimumskravene til systemet for iCloud.

Finn ut hvordan du oppdaterer til den nyeste versjonen av macOS

Logg deg på iCloud

Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger. Klikk på Logg på med Apple‑ID-en din øverst i sidepanelet. I macOS Catalina eller eldre velger du Apple-menyen  > Systemvalg og klikker på Logg på. Skriv inn Apple‑ID-en din og passordet ditt. Når du logger på, slås iCloud på automatisk.

Hvis du allerede er logget på iCloud, ser du navnet ditt øverst i sidepanelet eller øverst i vinduet.

Tilpass iCloud-innstillingene

Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, klikk på navnet ditt øverst i sidepanelet, og klikk på iCloud. I macOS Catalina eller eldre velger du Apple-menyen  > Systemvalg, klikker på Apple-ID og velger iCloud i sidepanelet. Velg appene du vil bruke med iCloud, for eksempel Notater, Bilder og iCloud Drive. Du må kanskje klikke på Vis alle, klikke på Vis flere apper eller rulle ned for å se alle alternativene. Klikk deretter på Synkroniser denne Macen eller Slå på.

Finn ut mer om hvordan du konfigurerer iCloud-funksjoner på Mac

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.