Hvis du ser en «Ikke sikkert»-advarsel når du navigerer med Safari

Safari advarer deg når et nettsted du besøker, ikke er sikkert.

Du kan se en «Ikke sikkert»- eller «Nettstedet er ikke sikkert»-melding i Safari i alle disse tilfellene:

• Nettstedet er kryptert, men nettstedets sertifikat er utløpt eller ugyldig.

• Nettstedets sertifikat er gyldig, men versjonen av TLS er ikke sikker (TLS versjon 1.1 eller tidligere).

• Nettstedet er ukryptert og ber deg om å oppgi passord eller kredittkortinformasjon.

Skriv aldri inn passordet eller kredittkortnummeret ditt på nettsteder med denne advarselen. Hvis du har behov for å bruke nettstedet, må du kontakte nettstedets eier eller administrator og varsle dem om at nettstedet ikke er sikkert.

No alt supplied for Image
Hvis et ukryptert nettsted har bedt deg om å oppgi passord eller kredittkortinformasjon, advarer Safari deg om at siden ikke er sikker.
No alt supplied for Image
Hvis du trykker eller klikker i skjemaet for å logge på eller oppgi informasjon, får du en mer fremtredende advarsel i det smarte søkefeltet.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.