Slik sletter du e-poster på iPhone, iPad og iPod touch

Med enkle bevegelser kan du ordne innboksen din og slette én eller flere e-poster samtidig.

Slett flere e-poster samtidig

1. Åpne Mail, og gå til Innboks.
  2. Trykk på Rediger i øvre høyre hjørne, og trykk på Merk alle. Eller merk e-postene du vil slette, individuelt.
  3. Trykk på Kast eller Legg i arkiv. Hvis du bare ser Legg i arkiv, holder du inne Legg i arkiv for å se andre alternativer som Kast markerte meldinger.

For å angre slettingen av en e-post rister du på enheten, og deretter trykker du på Angre.

Slett én enkelt e-post

1. Åpne Mail, og gå til Innboks.
  2. Trykk på Rediger øverst til høyre, og velg e-posten du vil slette.
  3. Trykk på Kast eller Legg i arkiv.

Du kan også sveipe raskt mot venstre over én enkelt e-post for å slette den.

Hvis du skal slette en melding fra inne i en e-post, holder du inne Legg i arkiv-knappen  eller Kast-knappen . Deretter trykker du på Legg melding i arkiv eller Kast melding.

Avhengig av typen e-postkonto du har, ser du kanskje Arkiver i stedet for Kast når du prøver å slette e-poster. Du kan redigere atferdsinnstillingene for postkassen for å endre dette.

Rediger postkasseinnstillinger

For å administrere iCloud-e-postkontoen din, som ender med icloud.com, me.com eller mac.com, følger du disse trinnene:

1. Gå til Innstillinger > Passord og kontoer.
  2. Trykk på iCloud-e-postkontoen du vil administrere.
  3. Trykk på iCloud, rull til nederst på skjermen og trykk på Mail.
  4. Trykk på Avansert.

Hvis du har en annen type e-postkonto:

1. Gå til Innstillinger > Passord og kontoer.
  2. Trykk på e-postkontoen du vil administrere.
  3. Trykk på Konto og deretter på Avansert.

Herfra kan du også velge om du vil slette eller arkivere meldinger. Når du sveiper til venstre over en melding du vil bli kvitt, ser du Arkiver eller Kast basert på innstillingene du velger. Avhengig av e-postleverandøren har du kanskje også mulighet til å fjerne e-poster automatisk etter en viss tidsperiode.

Finn ut mer om e-postene dine