Slik sletter du e-post på iPhone, iPad eller iPod touch

Med enkle bevegelser kan du kontrollere innboksen din og slette én eller flere e-poster samtidig.

Slett én enkelt e-post

1. Åpne Mail, og gå til innboksen.
  2. Finn e-posten du vil slette.
  3. Dra raskt til venstre over meldingen.

For å angre slettingen av en e-post rister du på enheten, og deretter trykker du på Angre.

Slett flere e-poster

1. Åpne Mail, og gå til innboksen.
  2. Trykk på Rediger, og velg deretter e-posten du vil slette.
  3. Trykk på Kast når du er klar.

Avhengig av type e-postkonto du har, ser du kanskje Arkiver i stedet for Kast når du prøver å slette e-poster. Du kan redigere atferdinnstillingene for innboksen din for å endre dette.

Rediger atferdinnstillinger for innboksen

For å administrere iCloud-e-postkontoen din, som ender med icloud.com, me.com eller mac.com, følger du disse trinnene:

1. Gå til Innstillinger > Passord og kontoer.
  2. Trykk på iCloud-e-postkontoen du vil administrere.
  3. Rull til bunnen av skjermen, og trykk på Mail.
  4. Trykk på Avansert.

Hvis du har en annen iCloud-e-postkonto på iOS-enheten din, følger du disse trinnene:

1. Gå til Innstillinger > Passord og kontoer.
  2. Trykk på iCloud-e-postkontoen du vil administrere.
  3. Trykk på Konto > Mail > Avansert.

Hvis du har en annen type e-postkonto:

1. Gå til Innstillinger > Passord og kontoer.
  2. Trykk på e-postkontoen du vil administrere.
  3. Trykk på Konto og deretter på Avansert.

Herfra kan du også velge om du vil slette eller arkivere meldinger. Når du drar til venstre over en melding du vil bli kvitt, ser du Arkiver eller Kast basert på innstillingene du velger.

Finn ut mer om e-postene dine

Finn og organiser e-postene dine på iPhone, iPad eller iPod touch.