Slett bilder på iPhone, iPad og iPod touch

Med enkle bevegelser kan du ordne innboksen din og slette én eller flere e-poster samtidig.

Slik sletter du flere e-postmeldinger

1. Åpne Mail, og gå til Innboks.
  2. Trykk på Rediger øverst til høyre, og velg deretter e-postene du vil slette individuelt, eller trykk på Marker alle.
  3. Trykk på Kast eller Legg i arkiv. Hvis du bare ser Legg i arkiv, holder du inne Legg i arkiv for å se andre alternativer som Kast markerte meldinger.

Slik sletter du en enkelt e-post

1. Åpne Mail, og gå til Innboks.
  2. Trykk på Rediger øverst til høyre, og velg e-posten du vil slette.
  3. Trykk på Kast eller Legg i arkiv.

Du kan også sveipe raskt mot venstre over en enkelt e-post for å slette den. Eller trykk og hold nede e-posten fra innboksen, og trykk deretter på Papirkurv-knappen  i menyen som dukker opp.

Hvis du skal slette en melding fra inne i en e-post, trykker du på Legg i arkiv-knappen  eller Kast-knappen . Deretter trykker du på Legg melding i arkiv eller Kast melding.

Avhengig av typen e-postkonto du har, ser du kanskje Arkiver i stedet for Kast når du prøver å slette e-poster. Du kan redigere atferdsinnstillingene for postkassen for å endre dette.