Slik sletter du e-poster på iPhone, iPad og iPod touch

Med enkle bevegelser kan du kontrollere innboksen din og slette én eller flere e-poster samtidig.

Slik sletter du e-poster

Slik sletter du en enkelt e-post eller flere e-poster:

1. Åpne Mail, og gå til Innboks.
  2. Trykk på Rediger i øvre høyre hjørne, og trykk på Merk alle. Eller merk e-postene du vil slette, individuelt.
  3. Trykk på Kast eller Arkiver.

Du kan også sveipe raskt mot venstre over en enkelt e-post for å slette den. For å angre slettingen av en e-post rister du på enheten, og deretter trykker du på Angre.

Avhengig av typen e-postkonto du har, ser du kanskje Arkiver i stedet for Kast når du prøver å slette e-poster. Du kan redigere atferdsinnstillingene for postkassen for å endre dette.

Rediger postkasseinnstillinger

For å administrere iCloud-e-postkontoen din, som ender med icloud.com, me.com eller mac.com, følger du disse trinnene:

1. Gå til Innstillinger > Passord og kontoer.
  2. Trykk på iCloud-e-postkontoen du vil administrere.
  3. Trykk på iCloud, rull til nederst på skjermen og trykk på Mail.
  4. Trykk på Avansert.

Hvis du har en annen type e-postkonto:

1. Gå til Innstillinger > Passord og kontoer.
  2. Trykk på e-postkontoen du vil administrere.
  3. Trykk på Konto og deretter på Avansert.

Herfra kan du også velge om du vil slette eller arkivere meldinger. Når du sveiper til venstre over en melding du vil bli kvitt, ser du Arkiver eller Kast basert på innstillingene du velger. Avhengig av e-postleverandøren har du kanskje også mulighet til å fjerne e-poster automatisk etter en viss tidsperiode.

Finn ut mer om e-postene dine