Utgivelsesmerknader for GarageBand for macOS

Finn ut mer om den gjeldende oppdateringen av GarageBand for macOS.

Dette er nytt i GarageBand 10.3.1.

• Løser et problem der tredjeparts Audio Units og PlatinumVerb-programtillegget ikke er tilgjengelig.

Tidligere versjoner

GarageBand for macOS 10.3

Nye funksjoner og forbedringer

• To nye trommeslagere som spiller med roots- og jazzinspirerte trommevisper.
  • Over 20 gratis artistleksjoner du kan laste ned, der du lærer å spille populære sanger på piano og gitar – veiledet av artistene som gjorde sangene berømt.
  • 1000 nye elektroniske og urbane looper som dekker reggaeton, future bass og chill rap.
  • 400 dyre-, transport- og stemmelydeffekter. Finn ut hvordan du laster ned de nye lydene.
  • Spill og ta opp tradisjonelle instrumenter fra Kina og Japan med guzcheng, koto og taikotrommer.
  • Legg til klassiske lyder i sangene dine med fem Vintage Mellotron-effektoppsett.
  • Oppdatert kompatibilitet med GarageBand for iOS.

Stabilitet og pålitelighet

• GarageBand avsluttes ikke lenger uventet ved innlasting av bestemte effektoppsett opprettet i Logic Pro X.

Redigering

• MIDI Pan-data kan nå redigeres i GarageBand.
  • Hjelp-etiketten for Marquee-verktøyet viser nå totallengden på det gjeldende utvalget i tillegg til start- og endeposisjonene.
  • Trinnvis redigering av automatisering er nå mulig i Pianorull-redigereren ved å trykke på Kommando-Tilvalg.

Tilgjengelighet

• VoiceOver annonserer nå sportypen som er valgt i Nytt spor-dialogboksen.
  • VoiceOver leser nå opp navnene på sporene ved samhandling med regionene i Spor-området.

Programtillegg

• Størrelsen på programtilleggvinduene endres ikke lenger uventet ved bytting til forhåndsinnstillinger som inneholder flere eller færre kontroller.

Flex

• Når du slår på «Følg tempo og tonehøyde» i Region-redigereren, slår dette også på Flex i Spor-redigereren hvis den ikke allerede er på.

Generelt

• GarageBand holder ikke lenger toner uventet ved bruk av Musikktaster.
  • Metronomvolumet og -tonehøyden kan justeres i GarageBand-innstillingene.
  • GarageBand LCD-skjermen viser nå millisekunder igjen.
  • Masterekko- og Masterromklang-innstillingene for omgåelse lagres nå i GarageBand-prosjekter.
  • Hvis du angrer handlingen etter at du har endret tonearten i et prosjekt, går Apple Loops nå tilbake til den opprinnelige tonearten.
  • Programvareinstrument-spor reagerer nå skikkelig på MIDI-inndata når Sporlås er slått av.
  • Nå er det mulig å spille inn lyd under avspilling.