Om administrerte programvareoppdateringer

MDM-administratorer (administrering av mobile enheter) kan forsinke iOS- og tvOS-oppdateringer på overvåkede enheter.

Slik fungerer administrerte oppdateringer

Med iOS 11.3 eller nyere og tvOS 12.2 eller nyere kan MDM-administratorer forsinke når nye iOS- og tvOS-oppdateringer skal rulles ut på overvåkede enheter.

Hvis organisasjonen din bruker administrerte oppdateringer, ser du en melding om at enheten din kjører de nyeste oppdateringene som administratoren din tillater:

Du ser en melding i tvOS om at Apple TV-en din er oppdatert.

Når oppdateringer rulles ut

Administratorer kan forsinke utrullingen av iOS- og tvOS-oppdateringer på overvåkede enheter med opptil 90 dager. Dette hjelper organisasjonen å teste kritiske apper og infrastruktur med nye oppdateringer før de distribueres.

Administratorer kan også installere iOS-oppdateringer på enheten din eksternt. Hvis enheten din bruker en kode, blir du bedt om å skrive inn denne før en oppdatering kan installeres eksternt.