Hvis iMac Pro-skjermen slår seg av under oppstart eller når den oppdateres

iMac Pro kan oppføre seg annerledes enn andre Mac-modeller når den starter eller installerer oppdateringer. Finn ut hva du kan forvente og hvordan du unngår problemer.

Når iMac Pro starter etter at den har vært slått av, kan skjermen være mørk i opptil 30 sekunder før Apple-logoen og fremdriftslinjen vises. Denne virkemåten er forventet. Ikke trykk på av/på-knappen eller koble fra iMac Pro på dette tidspunktet.

Det er også slik at når iMac Pro installerer oppdateringer til operativsystemet, kan Apple-logoen og fremdriftslinjen vises, og deretter kan skjermen bli mørk. Skjermen kan forbli mørk i 45 sekunder til ett minutt når installasjonen pågår. Avhengig av hvilke oppdateringer det er, kan iMac Pro også omstarte under prosessen.

Unngå startproblemer på iMac Pro

Ikke koble fra iMac Pro eller trykk på av/på-knappen når den starter eller installerer oppdateringer.

Flere starttips for iMac Pro:

• Unngå å trykke på av/på-knappen samtidig som du kobler til strømkabelen på baksiden av iMac Pro. Av/på-knappen er på venstre side når iMac Pro står med forsiden mot deg, så du må prøve å holde maskinen nederst i høyre hjørne når du kobler til strømkabelen. På den måten unngår du å trykke på av/på-knappen ved et uhell.
  • Når du har koblet iMac Pro til strømnettet, venter du noen sekunder før du trykker på av/på-knappen.
  • Vent i noen sekunder etter at du slår av iMac Pro før du trykker på av/på-knappen for å slå den på igjen.