Om høytidskalendere på iOS og macOS

Les om hvordan du viser høytidskalendere i Kalender-appen på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Kalender-appen på iOS-enheten og Macen har en innebygget høytidskalender som er tilpasset basert på de mest kjente fridagene i landet ditt eller regionen din. Dette inkluderer offentlige, religiøse og andre tradisjonelle fridager.

Vis høytidskalenderen

På iOS-enheten går du til Kalender-appen og trykker på Kalendere. Bla ned til Andre og trykk på  eller  for å slå høytidskalenderen av eller på. Navnet på høytidskalenderen sier noe om hvilket land eller hvilken region som vises. Du må kanskje oppdatere kalenderen når du har foretatt endringer for å se disse. Gå til Kalender-appen og trykk på Innboks. Rull deretter sakte ned fra toppen av skjermen.

På Mac går du til Kalender > Valg, og deretter klikker du på Generelt. Klikk deretter på «Vis høytidskalender» for å slå dette av eller på. Hvis høytidskalenderen er slått på, men du ikke ser den, klikker du på Kalendere-knappen øverst til venstre i Kalender-appen. Kontroller at høytidskalenderen under Andre er valgt. Du kan også gå til Kalender-appen, klikke på Kalendere, og deretter velge eller fjerne Helligdager. Du må kanskje oppdatere kalenderen når du har foretatt endringer for å se disse. Gå til Kalender > Vis > Oppdater kalendere.

Hvis du ser flere høytidskalendere, kan det hende at du abonnerer på en høytidskalender fra tredjepart eller en gammel iCloud-kalender. Følg denne fremgangsmåten for å avslutte abonnementet på disse kalenderne:

• På iOS-enheten går du til Kalender-appen, og deretter trykker du på Kalendere. Bla ned til iCloud-delen og søk etter en høytidskalender. Trykk på , og trykk deretter på Slett.
  • På Mac åpner du Kalender og ser under Andre. Kontroll-klikk og velg Avslutt abonnement.

Legg til andre kalendere

Kalender-appen bruker et bransjestandardisert format kalt «iCalendar» til utveksling og planlegging av kalenderinformasjon. Du kan abonnere på flere kalendere, som for eksempel sportstider og skolearrangementer. Disse kalenderne vises i iCloud-delen i kalenderlisten. Les om hvordan du legger dem til.