Få hjelp til å legge til reisekort for Beijing og Shanghai på iPhone eller Apple Watch

Følg fremgangsmåten nedenfor hvis du trenger hjelp til å legge til reisekort på iPhone eller Apple Watch, slik at du kan bruke ekspressreisekort med Apple Pay i Beijing og Shanghai.

Sørg for at du kan legge til et reisekort

Kontroller Apple Pay på systemstatussiden. Hvis det finnes et problem, kan du prøve på nytt når det er løst. Hvis det ikke finnes et problem, må du sørge for å bruke iPhone 6, iPhone 6 Plus eller nyere eller Apple Watch Series 1 eller Apple Watch Series 2 eller nyere. Sørg for at du har konfigurert en Face ID, Touch ID eller en sikkerhetskode på enheten din.

Prøv å legge til et reisekort

Se om du kan legge til reisekortet for Beijing eller Shanghai i Apple Pay etter hvert trinn:*

1. Kontroller at regionen på enheten er angitt til Kina.
    • På iPhone går du til Innstillinger > Generelt > Språk og region. Deretter ruller du til Region.
    • Åpne Watch-appen på iPhone for Apple Watch. Deretter går du til Min Apple Watch-fanen og trykker på Generelt > Språk og region og kontrollerer regionen din.
  2. Oppdater til iOS 11.3 eller watchOS 4.3 eller nyere.
  3. Kontroller at du har en Internett-forbindelse.
  4. Sørg for at du er logget på iCloud med Apple-ID-en din.
  5. Start iPhone eller Apple Watch på nytt.

Prøv å opprette et reisekort i Wallet

Hvis du vil opprette et nytt reisekort  i Wallet, må du sørge for at du bruker et China UnionPay-debetkort du har lagt til i Wallet.

Hvis du ser et hakemerke og Ferdig, men ikke reisekortet ditt i Wallet:

1. Trykk på plusstegnet i Wallet.
  2. Trykk på Fortsett.
  3. Trykk på Reisekort for Beijing eller Reisekort for Shanghai.
  4. Trykk på reisekortet som viser datoen du forsøkte å kjøpe kortet.
  5. Trykk på Neste.

Hvis du fortsatt ikke ser reisekortet i Wallet, kontakter du kortutsenderen for hjelp og angir transaksjons-ID-en.

Prøv å overføre saldoen på det fysiske reisekortet

Slik overfører du saldoen på det fysiske reisekortet ditt til Wallet:

• Sørg for at du bruker en iPhone 7 eller nyere og Apple Watch Series 1 eller nyere. Følg fremgangsmåten for å opprette et kort i Wallet på iPhone 6, iPhone 6 Plus eller nyere.
  • Sørg for at du har minst 25 RMB på reisekortet for Beijing eller mer enn 20 RMB på reisekortet for Shanghai.

Deretter må du sørge for at kortet ligger på en flat, ikke-metallisk overflate. Legg den øverste delen av iPhone på midten av reisekortet. La den ligge på kortet uten å flytte på den til du ser «Kort lagt til». Dette kan ta flere minutter. Det kan også hjelpe å holde reisekortet og iPhone i hånden.

* Kontroller med kortutstederen din for å få informasjon om reisekort du kan legge til i Apple Pay. Ekspressreisekort med Apple Pay er for øyeblikket tilgjengelig i beta i Beijing og Shanghai.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.