Om macOS High Sierra 10.13.4-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS High Sierra-brukere.

macOS High Sierra 10.13.4-oppdateringen forbedrer stabiliteten, ytelsen og sikkerheten på Mac, og den er anbefalt for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• Legger til støtte for Business Chat-samtaler i Meldinger i USA.
  • Legger til støtte for eksterne grafikkprosessorer (eGPUs).
  • Utbedrer grafikkfeil som påvirket enkelte apper på iMac Pro.
  • Tillater å gå til den åpne fanen helt til høyre ved hjelp av Kommando-9 i Safari.
  • Legger til rette for sortering av Safari-bokmerker etter navn eller URL-adresse ved å Kontroll-klikke og velge Sorter etter.
  • Utbedrer en feil som kan forhindre forhåndsvisning av Internett-koblinger i Meldinger.
  • Bidrar til å beskytte personvernet ved kun å autoutfylle brukernavn og passord når de er valgt i et Internett-skjema i Safari.
  • Viser advarsler i feltet for Safari-smartsøk ved interaksjon med passord- eller kredittkortskjemaer på ukrypterte nettsider.
  • Viser personvernsymboler og koblinger for å forklare hvordan dataene blir brukt og beskyttet når Apple-funksjoner ber om å bruke personlig informasjon.

Bedriftsinnhold:

• Deaktiverer ikke lenger Brukergodkjent innlasting av kjerneutvidelse på MDM-registrerte enheter. På enheter med DEP-initiert eller brukergodkjent MDM-registrering kan administratorer bruke Kernel Extension Policy-entiteten.
  • Forbedrer Spotlight-søkeresultater for filer som er lagret i nettverkskataloger.
  • Evaluerer ACL-er på SMB-delingspunkter på riktig måte.
  • Legger til --eraseinstall-flagget i startosinstall-kommandoen i macOS-installeringsprogrammet i Contents/Resources/startosinstall. Bruk dette flagget til å slette og installere macOS på en disk. For mer informasjon kan du kjøre startosinstall med --usage-flagget.
  • Oppdaterer System Image Utility for å legge til rette for oppretting av NetInstall-diskfiler som sletter og installerer macOS på et navngitt målvolum.

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.