Apple Pay er kompatibel med disse enhetene

Finn ut hvilke iPhone-, iPad-, Apple Watch- og Mac-modeller som er kompatible med Apple Pay, og hvor du kan du bruke dem for kjøp og betalinger.

iPhone

iPhone X

iPhone 6s

iPhone 8

iPhone 6s Plus

iPhone 8 Plus

iPhone 6

iPhone 7

iPhone 6 Plus

iPhone 7 Plus

iPhone SE

Du kan bruke Apple Pay med en kompatibel iPhone for kjøp og betalinger:

iPad

iPad (6. generasjon) iPad Air 2
iPad Pro iPad mini 4
iPad (5. generasjon)

iPad mini 3

Du kan bruke Apple Pay med kompatible iPad-enheter for kjøp og betalinger:

Apple Watch

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1. generasjon)

Du kan bruke Apple Pay med kompatible Apple Watch-enheter for kjøp og betalinger:

Mac

MacBook Pro med Touch ID

En Mac-modell introdusert i 2012 eller senere med en Apple Pay-aktivert iPhone eller Apple Watch

Du kan bruke Apple Pay med en kompatibel Mac for betalinger på nettet i Safari1 og i Business Chat.4

1. I Kina kan du bruke Apple Pay på nettet i Safari kun på kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller nyere.
  2. Ikke alle iPhone- og Apple Watch-modeller er kompatible med systemer for kollektivtransport i Japan og i Beijing og Shanghai i Kina.
  3. Bare i USA. Å sende og motta penger med Apple Pay og Apple Pay Cash-kort er tjenester som tilbys av Green Dot Bank, medlem av FDIC. Finn ut mer om vilkårene.
  4. Business Chat er for øyeblikket tilgjengelig i beta, og den er bare tilgjengelig i USA.