Enheter som er kompatible med Apple Pay

Finn ut hvilke iPhone-, iPad-, Apple Watch- og Mac-modeller som er kompatible med Apple Pay, og hvor du kan du bruke dem for kjøp og betalinger.

Kompatible iPhone-modeller

• iPhone-modeller med Face ID
  • iPhone-modeller med Touch ID, unntatt iPhone 5s

For å se om du kan bruke Apple Pay på iPhonen din, finn først ut hvilken iPhone-modell du har.

Bruk Apple Pay med en kompatibel iPhone for kjøp og betalinger

Kompatible iPad-modeller

• Alle modeller av iPad Pro, iPad Air, iPad og iPad mini som har Touch ID eller Face ID

For å se om du kan bruke Apple Pay på iPaden din, finn først ut hvilken iPad-modell du har.

Bruk Apple Pay med en kompatibel iPad for kjøp og betalinger

Kompatible Apple Watch-modeller

• Apple Watch Series 1 og nyere

For å se om du kan bruke Apple Pay på din Apple Watch, finn først ut hvilken Apple Watch-modell du har.

Du kan bruke Apple Pay med kompatible Apple Watch for kjøp og betalinger

Kompatible Mac-modeller

• Mac-modeller med Touch ID
  • Mac-modeller lansert i 2012 eller senere sammen med en iPhone eller Apple Watch der Apple Pay er aktivert
  • Macer med Apple-chip som er koblet til et Magic Keyboard med Touch ID

Bruk Apple Pay med en kompatibel Mac for kjøp og betalinger

1. Hvis du vil bruke Apple Pay til kjøp i butikker i Japan, trenger du en iPhone 8 eller nyere eller en Apple Watch Series 3 eller nyere. Eventuelt kan du bruke en iPhone 7, iPhone 7 Plus eller Apple Watch Series 2 som er kjøpt i Japan. Slik finner du ut om enheten din ble kjøpt i Japan.
  2. I Fastlands-Kina kan du bare bruke Apple Pay på nettet i Safari på en kompatibel iPhone eller iPad med den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. I Nederland kan du bruke Apple Pay på nettet kun på kompatible iPhone- og iPad-modeller.
  3. Ikke alle iPhone- og Apple Watch-modeller er kompatible med systemer for kollektivtransport. Se hvilke enheter som er kompatible i Japan, Fastlands-Kina og andre steder hvor du kan reise med kollektivtransport.
  4. Bare i USA. Sending og mottak av penger med Apple Pay og Apple Cash-kort er tjenester som leveres av Green Dot Bank, medlem av FDIC. Les mer om vilkårene.
  5. Ikke alle iPhone- og Apple Watch-modeller er kompatible med student-ID-kort i USA. Ta kontakt med skolekortkontoret ditt for å få mer informasjon. Se hvilke iPhone-modeller som støtter ekspresskort med reservestrøm.
  6. I enkelte land og områder blir Spør bedriften gjort tilgjengelig på rullerende basis.
  7. I Fastlands-Kina kan ikke Apple Pay brukes i programmer på kompatible Macer.