Apple Pay er kompatibel med disse enhetene

Finn ut hvilke iPhone-, iPad-, Apple Watch- og Mac-modeller som er kompatible med Apple Pay, og hvor du kan du bruke dem for kjøp og betalinger.

iPhone

iPhone XR

iPhone XS

iPhone XS Max

iPhone X

iPhone 8

iPhone 8 Plus

iPhone 7

iPhone 7 Plus

iPhone 6s

iPhone 6s Plus

iPhone 6

iPhone 6 Plus

iPhone SE

Du kan bruke Apple Pay med en kompatibel iPhone for kjøp og betalinger:

iPad

iPad Pro (3. generasjon)

iPad (6. generasjon)

iPad Pro

iPad (5. generasjon)

iPad Air 2

iPad mini 4

iPad mini 3

Du kan bruke Apple Pay med kompatible iPad-enheter for kjøp og betalinger:

Apple Watch

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 1

Apple Watch (1. generasjon)7

Du kan bruke Apple Pay med kompatible Apple Watch-klokker for kjøp og betalinger:

Mac

Mac-modeller med Touch ID

Mac-modeller introdusert i 2012 eller senere med en Apple Pay-aktivert iPhone eller Apple Watch

Du kan bruke Apple Pay med en kompatibel Mac for betalinger på nettet i Safari2 og i Business Chat.6

1. Hvis du vil bruke Apple Pay til kjøp i butikker i Japan, trenger du en iPhone 8 eller nyere eller en Apple Watch Series 3 eller nyere. Eventuelt kan du bruke en iPhone 7, iPhone 7 Plus eller Apple Watch Series 2 som er kjøpt i Japan. Slik finner du ut om enheten din ble kjøpt i Japan.
  2. I Kina kan du bruke Apple Pay på nettet i Safari kun på kompatible iPhone- og iPad-modeller med iOS 11.2 eller nyere.
  3. Ikke alle iPhone- og Apple Watch-modeller er kompatible med systemer for kollektivtransport i Japan og i Beijing og Shanghai i Kina.
  4. Bare i USA. Å sende og motta penger med Apple Pay og Apple Pay Cash-kort er tjenester som tilbys av Green Dot Bank (medlem av FDIC). Les mer om vilkårene.
  5. Ikke alle Apple Watch-modeller er kompatible med student-ID-kort i USA.
  6. Business Chat er for øyeblikket tilgjengelig i beta og bare i USA.
  7. I Japan kan du ikke bruke bonusprogrammer med Apple Watch (1. generasjon).