Hvis Boot Camp-installereren ikke åpnes etter at du har brukt Boot Camp-assistenten

Hvis Boot Camp-installereren ikke åpnes automatisk etter at Macen har startet i Windows for første gang, kan du følge trinnene nedenfor.

Når du har brukt Boot Camp-assistenten til å installere Windows på Macen din, skal Macen starte i Windows, og Boot Camp-installereren skal åpnes automatisk i et «Velkommen til Boot Camp-installereren»-vindu. I enkelte tilfeller kan det hende at installereren ikke åpnes automatisk. Følg disse trinnene for å åpne den manuelt, og fullfør installasjonen av Windows-støtteprogramvaren (drivere).

Åpne installereren fra BootCamp-mappen

Siden Windows-driverne ikke er installert, kan det være enklere å bruke en mus eller et tastatur som kobles til via USB, i stedet for Bluetooth, før du har fullført disse trinnene.

1. Gå til Filutforsker, og åpne OSXRESERVED-partisjonen, som vanligvis er stasjon D.steps to download and install Windows support software instead of the steps in this article.

No alt supplied for Image
  2. Åpne BootCamp-mappen, og åpne deretter installasjonsprogrammet. Du må bare åpne installasjonsprogrammet fra denne mappen, ikke fra en annen plassering.

No alt supplied for Image
  3. Når du blir spurt om du vil tillate at Boot Camp utfører endringer på enheten din, klikker du på Ja.

4. Klikk på Reparer for å begynne installasjonen.

5. Etter at installasjonen er fullført, klikk på Fullfør. Klikk deretter på Ja når du blir spurt om å starte Macen på nytt.

* Hvis du foretrekker det, kan du åpne installasjonsprogrammet ved å skrive inn D:\BootCamp\setup.exe i ledeteksten.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.