Hvis du ikke får sendt eller mottatt meldinger på Apple Watch

Finn ut hva du må gjøre hvis det vises en varselmelding eller et rødt utropstegn, eller hvis du ikke får mottatt meldinger.

Hvis et rødt utropstegn vises

Hvis et rødt utropstegn  eller «ikke levert» vises ved siden av en melding, kan du trykke på varselmeldingen for å prøve å sende meldingen på nytt. Hvis meldingen fortsatt ikke blir sendt, kan du prøve å følge trinnene nedenfor.

Hvis du ikke får sendt eller mottatt meldinger

Prøv å sende en melding på Apple Watch på nytt etter hvert trinn.

Gå til kontrollsenteret

Hvis det vises et symbol for Ikke forstyrr eller flymodus på urskiven, må du slå av disse innstillingene i kontrollsenteret.

Du åpner kontrollsenteret ved å trykke på sideknappen (i watchOS 9 eller tidligere trykker du og holder du nederst på skjermen, og sveiper deretter opp). Trykk på de markerte Ikke forstyrr- og Flymodus-symbolene for å slå av innstillingene.

Apple Watch med Ikke forstyrr slått på, og en annen med Flymodus slått på

Kontroller tilkoblingen din

Forsikre deg om at Apple Watch kan kobles til iPhone, mobildata eller Wi-Fi. For å kunne sende og motta SMS/MMS fra Apple Watch-modeller med mobilnett må den sammenkoblede iPhone-enheten være slått på og koblet til Wi-Fi eller mobilnett. iPhone-enheten trenger ikke å være i nærheten.

Du kan sende og motta iMessage-meldinger på Apple Watch når Apple Watch er koblet til Wi-Fi eller mobilnett, selv når iPhone ikke er koblet til eller slått på.

Finn ut hvordan Apple Watch-tilkoblinger fungerer og få hjelp hvis enhetene dine kobler seg fra.

Apple Watch tilkoblet iPhone

Prøv å sende en melding fra iPhone-enheten

Hvis iPhone-enheten ikke kan sende eller motta meldinger, kan du prøve å løse problemer med meldinger på iPhone

Sørg for at du er pålogget

Åpne Apple Watch-appen på iPhone, trykk på fanen Min Apple Watch, og trykk på Generelt > Apple-ID.

Logget på med j.appleseed@icloud.com

Kontroller innstillingene for iMessage

Gå til Innstillinger > Meldinger på iPhone-enheten, og kontroller at iMessage er slått på.

Trykk så på Send og motta, og sørg for at du bruker samme Apple-ID som Apple Watch.

Hvis du ikke er pålogget, logger du deg på iMessage med Apple-ID-en din

Ulike innstillinger for meldinger i innstillingsappen

Logg deg av iMessage

Trykk på Innstillinger > Meldinger > Send og motta. Trykk på Apple-ID og deretter på Logg av.

Trykk deretter på Innstillinger > Meldinger. Slå iMessage av og deretter på igjen

iMessage-innstillinger på iPhone.

Logg deg på iMessage på nytt

Trykk på Innstillinger > Meldinger > Send og motta > Bruk en Apple-ID til iMessage, og logg deg på.

Start Apple Watch og iPhone på nytt

Se etter oppdateringer

Kontakt oss

Koble fra Apple Watch og sammenkoble den igjen før du kontakter oss. Hvis du fortsatt ikke får sendt eller mottatt meldinger, kontakter du Apple-kundestøtte.