Hvis du ikke finner eller ikke kan installere Apple Music-appen på Android

Det finnes et kjent problem som forhindrer at Apple Music og andre apper vises i Google Play Store når enkelte skjermoppløsningsinnstillinger blir brukt på noen enheter. Hvis du finner Apple Music i Google Play Store på den aktuelle enheten, ser du kanskje en feilmelding om at Apple Music ikke er kompatibel med enheten.

Hvis du ikke finner Apple Music, eller Google Play Store viser en melding om at appen ikke er kompatibel med enheten, kan du prøve å endre oppløsningsinnstillingene ved å følge trinnene nedenfor. Du kan også laste ned appen direkte fra Apples nettsted.

Endre oppløsningsinnstillingene

1. Gå til Innstillinger > Skjerm > Skjermoppløsning på Android-enheten.
    Banen til innstillingene for Skjermoppløsning på enheten din kan være forskjellig fra denne.
  2. Angi standardinnstillingen for skjermoppløsning på enheten. Hvis du er usikker på hvilken som er standard, kan du prøve FHD+. Hvis FHD+ ikke fungerer, prøver du WQHD+.
  3. Tøm bufferen og fjern dataene for Google Play Store. Finn ut hvordan du tømmer bufferen og fjerner dataene for en app.
  4. Åpne Google Play Store-appen på enheten, og søk etter Apple Music.

Hvis du forsatt ikke finner eller ikke kan installere Apple Music-appen, tilbakestiller du innstillingene for å nullstille skjermvalg.

Når du fjerner bufrede data og appdata for Google Play Store, kan det hende at enkelte av appinnstillingene dine blir endret. Sørg for å kontrollere innstillingene når du er ferdig.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.