Bruk klistremerker med iMessage på iPhone-, iPad og iPod touch

Gjør samtalene dine mer interaktive med iMessage-klistremerker.

app store for iMessage

Installer en klistremerkepakke

1. Åpne Meldinger og trykk på skriv melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på app store-symbolet i appskuffen.
  3. Når du finner en klistremerkepakke du liker, trykker du på hent-symbolet eller på prissymbolet ved siden av appen, og deretter installerer du appen.
  4. Skriv inn Apple-ID-passordet ellerFace IDeller bruk Touch ID hvis du har den aktivert.
  5. Trykk på den grå linjen for å gå tilbake til meldingen.

* Du trenger en iPhone X eller nyere for å bruke Face ID.

legg til et klistremerke

Legg til et klistremerke i en samtale

1. Åpne Meldinger og trykk på skriv en melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Dra mot venstre eller høyre over appene for å finne den du vil bruke.
  3. Trykk så på appen for å åpne den.

Hvis du vil legge til et klistremerke, kan du trykke og holde på klistremerket og deretter dra det til meldingsboblen. Klistremerket sendes automatisk når du legger det til i meldingen. Du kan også knipe eller zoome for å endre størrelsen på klistremerker før du sender dem.

Hvis du mottar en melding med et klistremerke fra en iMessage-app du ikke har, trykker du og holder på klistremerket og trykker på Klistremerkeinfo for å vise appen i App Store.

slett klistremerker

Slett klistremerker

1. Åpne Meldinger og trykk på skriv melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Dra mot venstre over appskuffen og trykk på mer-symbolet
  3. Dra mot venstre i appen og trykk på Slett.

Gjør mer med Meldinger

Klistremerker sendt som MMS-meldinger, sendes som bilder.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.