Slik bruker du klistremerker med iMessage på iPhone-, iPad- og iPod touch-enheten

Gjør samtalene dine mer interaktive med iMessage-klistremerker.

Installer en klistremerkepakke

1. Gå til Meldinger-appen, og trykk på
  2. Trykk på , og trykk deretter på Besøk butikken.
  3. Når du finner en klistremerkepakke som du liker, trykker du på  eller på prisikonet ved siden av appen, og deretter installerer du appen.
  4. Skriv inn Apple-ID-passordet, eller bruk Touch ID eller Face IDhvis du har det aktivert.
  5. Trykk på  for å gå tilbake til meldingen din.

* Du trenger en iPhone X for å bruke Face ID.

Legg til et klistremerke i en samtale

1. Åpne Meldinger. Trykk på en eksisterende samtale, eller trykk på , og legg til en kontakt.
  2. Trykk på  for å åpne appskuffen.
  3. Sveip mot venstre eller høyre over appene for å finne den du vil bruke. Trykk så på appen for å åpne den.

Hvis du vil legge til et klistremerke, kan du trykke og holde på klistremerket og deretter dra det til meldingsboblen. Klistremerket sendes automatisk når du legger det til i meldingen. Du kan også knipe eller zoome for å endre størrelsen på klistremerker før du sender dem.

Hvis du mottar en melding med en iMessage-app som du ikke har, kan du bare trykke på det blå navnet under appen for å laste den ned.

Gjør mer med Meldinger

Klistremerker sendt som MMS-meldinger, sendes som bilder.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.