Slik fungerer «Hei, Siri» med flere enheter

Finn ut hvordan en enhet svarer på «Hei, Siri» når det er flere enheter som støtter «Hei, Siri» i nærheten.

Hvilken enhet svarer på «Hei, Siri»?

Når du sier «Hei, Siri» i nærheten av flere enheter som støtter «Hei, Siri», kommuniserer enhetene raskt med hverandre via Bluetooth for å finne ut hvilken av dem som bør svare på forespørselen. Enheten som hørte deg best eller som nyligst ble løftet eller brukt, svarer.

HomePod svarer på de fleste Siri-forespørsler, selv når andre enheter som støtter «Hei, Siri» er i nærheten. Hvis du vil bruke Siri på en spesifikk enhet, løfter du for å vekke enheten eller trykker på knappen for å bruke Siri. Deretter stiller du spørsmålet ditt.

Dette gjør du hvis feil enhet svarer på «Hei, Siri»

• Sørg for at alle enhetene har Bluetooth slått på. Hvis Bluetooth er slått av, eller hvis en enhet ikke er innen Bluetooth-rekkevidde av de andre enhetene, kan det hende at flere enheter svarer på forespørselen din.
  • Sørg for at alle enhetene bruker den nyeste Apple-programvaren. Hvis enkelte av dem bruker eldre programvare, kan flere av enhetene svare på «Hei, Siri».
  • Sørg for at alle enhetene du vil bruke «Hei, Siri» med, har «Hei, Siri» slått på i Siri-innstillingene.
  • Hvis du har en iPhone eller iPad, kan du legge den med skjermen ned for å unngå at den svarer på «Hei, Siri».
  • Hvis du har en HomePod, kan du si «Hei, Siri, slå av Hei, Siri» eller slå av Lytt etter «Hei, Siri» i Hjem-appen. Når du vil slå det på igjen, trykker og holder du på toppen av HomePod og sier «Slå på Hei, Siri».
  • Hvis du har en Mac som støtter «Hei, Siri», kan du lukke den for å unngå at den svarer på «Hei, Siri». Hvis «Tillat Siri på låst skjerm» er slått av i Siri-valgpanelet, vil den heller ikke svare når skjermen er låst.

Finn ut mer

Finn ut mer om hvordan du bruker Siri på disse enhetene:

Hvilke funksjoner Siri har, kan variere etter land eller region.