Hvis du ser grønn pikselering når du spiller av videoinnhold du har kjøpt i iTunes Store,

Oppdater eller oppgrader macOS.

Du ser kanskje grønn pikselering eller videoforvrenging når du spiller av videoinnhold du har kjøpt i iTunes Store, på Mac-maskinen hvis du

• har installert macOS High Sierra på ett volum, og startet fra et annet volum som bruker en tidligere versjon av macOS, eller
  • har installert macOS High Sierra på datamaskinen, og deretter installerte OS X Yosemite eller tidligere på nytt

Fortsett nedenfor for å løse problemet.

Løs problemet

Hvis du bruker macOS High Sierra, Sierra eller OS X El Capitan, installerer du alle tilgjengelige oppdateringer for operativsystemet.

Hvis du bruker OS X Yosemite eller tidligere, kan du finne ut hvordan du oppgraderer til macOS High Sierra via App Store på Mac.

Få mer hjelp

Kontakt Apple-kundestøtte, eller bruk reportaproblem.apple.com hvis trinnene ovenfor ikke løste avspillingsproblemet.

Finn ut mer om å laste ned og se HD-video.