Sett sanger i kø

Med Apple Music-appen kan du sette låter du vil høre på, i kø. Venner kan også legge til musikk i køen. Og du kan overføre køen mellom iPhone og HomePod, slik at du kan holde musikken i gang.

Legg til musikk i Neste-køen

Følg fremgangsmåten nedenfor for enheten du har.

På iPhone, iPad, iPod touch eller en Android-enhet

1. Åpne Apple Music-appen og spill av en sang, et album eller en spilleliste.
  2. Finn musikk du vil legge til i Neste-køen.
    • Åpne albumer eller spillelister for å legge dem til. På en iPhone, iPad eller iPod touch trykker du på Mer Flere valg-symbolet. På en Android-enhet trykker du på Mer Flere valg-symbolet.
    • Trykk og hold på en sang for å legge den til.
  3. Trykk på Spill neste  eller Spill av senere .

Endre Neste-køen

Nederst på skjermen trykker du på sangen som spilles av, for å åpne Spilles nå, og så trykker du på Neste  . Herfra kan du gjøre følgende:

• Endre rekkefølgen på køen: Trykk på Endre rekkefølge-symbolet ved siden av en sang, og dra den opp eller ned.
  • Fjerne en sang: Sveip til venstre på sangen, og trykk på Fjern.
  • Se avspillingsloggen: Rull opp til Logg for å se musikken du har hørt på.

Hvis du spiller av et nytt album eller en ny spilleliste, ser du alternativet for å beholde eller fjerne Neste-køen din.

På Mac eller PC

1. På Mac åpner du Apple Music-programmet. På PC åpner du iTunes for Windows.
  2. Spill av en sang, et album eller en spilleliste.
  3. Finn musikk du vil legge til i Neste-køen.
  4. På Mac klikker du på Mer  ved siden av en sang, et album eller en spilleliste. På PC høyreklikker du på sangen, albumet eller spillelisten.
  5. Velg Spill av som neste eller Spill av senere.

Endre Neste-køen

Klikk på Neste  øverst til høyre i vinduet. Herfra kan du gjøre følgende:

• Endre rekkefølge på køen: Dra en sang opp eller ned.
  • Fjerne en sang: Hold musepekeren over sangen og klikk på Slett Fjern-symbolet.

Hvis du spiller av et nytt album eller en ny spilleliste, ser du alternativet for å beholde eller fjerne Neste-køen din.

På Apple TV eller HomePod

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du bruke Apple Music-appen på iPhone, iPad eller iPod touch til å legge til musikk i køen på Apple TV eller HomePod.

1. Koble iPhone, iPad eller iPod touch til det samme Wi-Fi-nettverket som Apple TV eller HomePod.
  2. Åpne Apple Music-appen og trykk på spilleren nederst på skjermen for å åpne Spilles nå.
  3. Trykk på AirPlay .
  4. Rull til kortet for HomePod eller Apple TV, og trykk på det. Trykk på kortet igjen for å gå tilbake til Apple Music-appen og se Neste-køen for den enheten.
  5. Finn musikk du vil legge til i Neste-køen.
    • Åpne albumer eller spillelister for å legge dem til, og trykk på Mer Flere valg-symbolet øverst til høyre.
    • Trykk og hold på en sang for å legge den til.
  6. Trykk på Spill neste  eller Spill av senere .

Del kontrollen over Neste-køen med andre

Hvis du er hos en venn eller har gjester på besøk, kan alle dele kontrollen over Neste-køen for en Apple TV eller HomePod. Alle må bare ha et Apple Music-abonnement og en iPhone, iPad eller iPod touch som er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som HomePod eller Apple TV.

1. Åpne Apple Music-appen og trykk på spilleren nederst på skjermen for å åpne Spilles nå.
  2. Trykk på AirPlay .
  3. Rull til kortet for HomePod eller Apple TV, og trykk på det. Trykk på kortet igjen for å gå tilbake til Apple Music-appen og se Neste-køen for den enheten.
  4. Finn musikk du vil legge til i Neste-køen.
    • For å legge til et album eller en spilleliste trykker du på Mer Flere valg-symbolet øverst til høyre.
    • Trykk og hold på en sang for å legge den til.
  5. Trykk på Spill neste  eller Spill av senere .

Overfør Neste-køen mellom iPhone og HomePod

Oppdater HomePod og iPhone til den nyeste versjonen av iOS. Da kan du overføre det du lytter til, mellom de to enhetene – automatisk eller ved å trykke.

• Hvis du vil overføre avspillingen på iPhone til HomePod, holder du iPhone maksimalt 90 cm fra HomePod. Trykk på meldingen på iPhone der det står Spill av på HomePod.
  • Hvis du vil at avspillingen skal overføres mellom iPhone og HomePod automatisk, holder du iPhone rett over toppen av HomePod.

HomePod er ikke tilgjengelig i alle land og regioner.

Les mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.