Opprett bildeprosjekter med tredjeparts tillegg i Bilder

Med tillegg kan du opprette bøker, kort, nettsteder, lysbildeserier, veggdekor, bildegaver med mer fra Bilder for macOS.

Med tredjeparts prosjekttillegg i Bilder får du flere alternativer enn Apples egne for å opprette bøker, kalendere, kort, lysbildeserier og utskrifter. Slik kan du jobbe med tredjeparts tillegg i Bilder for macOS.

Installer et Bilder-tillegg

1. Åpne Bilder. Velg Mer under Fil > Opprett.
  2. Mac App Store åpner et utvalg tredjeparts prosjekttilleggsprogrammer som er kompatible med Bilder. Du kan bla gjennom de tilgjengelige programmene og klikke på dem for å se detaljer.
  3. Bruk Installer-valget i Mac App Store for å laste ned tillegget til Mac-maskinen.
  4. Gå tilbake til Bilder og velg Fil > Opprett.

Opprett et prosjekt med prosjekttillegg for Bilder

1. Velg et minne, et album eller noen enkeltbilder fra Bilder som du vil inkludere i et prosjekt.
  2. Velg Fil > Opprett, eller klikk på  ved siden av Mine prosjekter i Bilder-sidepanelet.
  3. Velg prosjekttillegget du vil bruke.
  4. Første gang du bruker tillegget, vil en dialogboks be om å få tilgang til Bilder-biblioteket. Klikk på OK.
  5. Når Bilder har lastet inn lerretet for prosjektet, følger du instruksjonene til tillegget.

Deaktiver Bilder-tillegg

Hvis du ikke lenger vil bruke et Bilder-tillegg, kan du deaktivere det under Systemvalg. Slik gjør du det:

1. Velg Apple-menyen () > Systemvalg, og klikk deretter på Tillegg.
  2. Klikk på Bilder-prosjekter i sidepanelet til venstre. Programmer som inkluderer Bilder-tillegg, vises i listen.
  3. Fjern avmerkingen for et tillegg for å deaktivere det.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.