Opprett bildeprosjekter med tredjeparts utvidelser i Bilder

Med tillegg kan du opprette bøker, kort, nettsteder, lysbildeserier, veggdekor, bildegaver med mer fra Bilder for macOS.

Med tredjeparts prosjektutvidelser i Bilder kan du opprette og bestille bøker, kalendere, kort og andre utskriftsprodukter. Slik kan du jobbe med tredjeparts tillegg i Bilder for macOS.

Installer et Bilder-tillegg

1. Åpne Bilder. Velg Fil > Opprett, velg en prosjektkategori, og klikk deretter på App Store.
  2. Mac App Store åpner et utvalg tredjeparts prosjekttilleggsprogrammer som er kompatible med Bilder. Du kan bla gjennom de tilgjengelige programmene og klikke på dem for å se detaljer.
  3. Bruk Installer-valget i Mac App Store for å laste ned tillegget til Macen.

Opprett et prosjekt med prosjekttillegg for Bilder

1. Velg et minne, et album eller noen enkeltbilder fra Bilder som du vil inkludere i et prosjekt.
  2. Velg Fil > Opprett, eller klikk på plusstegnet ved siden av Mine prosjekter i Bilder-sidepanelet.
  3. Velg prosjektutvidelsen du vil bruke.
  4. Første gang du bruker tillegget, vil en dialogboks be om å få tilgang til Bilder-biblioteket. Klikk på OK.
  5. Når Bilder har lastet inn lerretet for prosjektet, følger du instruksjonene til tillegget.

Deaktiver Bilder-tillegg

Hvis du ikke lenger vil bruke et Bilder-tillegg, kan du deaktivere det under Systemvalg. Slik gjør du det:

1. Velg Fil > Opprett i Bilder, og deretter velger du Administrer. Bilder-utvidelser som du har installert, vises i en liste.
  2. Fjern avmerkingen for et tillegg for å deaktivere det.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.