iMac Pro: Strømforbruk og termisk utslipp

Les om strømforbruk og termisk utslipp (BTU) på iMac Pro (2017).

iMac Pro (2017)

27-tommers Retina 5K-skjerm, 2,3 GHz Intel Xeon W-prosessor, 128 GB 2666 MHz DDR4 ECC-minne, 4 TB solid-state drive (SSD), Radeon Pro Vega 64-grafikkprosessor med 16 GB HBM2-minne

Strømforbruk (230 V / 50 Hz)

Termisk utslipp

Uvirksom

CPU maks.

Uvirksom

CPU maks.

64 W

370 W

218 BTU/time

1,262 BTU/time

Notater

• Data om strømforbruk (watt) er målt fra strømuttaket og inkluderer alle strømforsynings- og systemtap. Tilleggskorreksjon er ikke nødvendig.

• CPU maks er definert som kjøring av et behandlingsintensivt testprogram som maksimerer prosessorbruken og dermed strømforbruket.

• Disse tallene reflekterer et driftsmiljø med omgivelsestemperatur på 23 °C (73,4 °F). Høyere omgivelsestemperaturer krever raskere viftehastighet, noe som øker strømforbruket. Ved 35 °C (95 °F) må det legges til 50 W for å reflektere høyere strømforbruk.