iMac Pro-minnespesifikasjoner

Les om de forskjellige typene minne (RAM) og skjermminne (VRAM) som brukes i iMac Pro (2017).

iMac Pro-modell Maks. DRAM Bruker-
installerbart
spor
AASP-
installerbart
spor
Video/
VRAM
iMac Pro (2017) 128 GB Ingen 2666 MHz DDR4 ECC 8 GB eller 16 GB HBM2

Minnet i iMac Pro (2017) er ikke tilgjengelig for brukeren. Hvis minnet i iMac Pro må erstattes, må du kontakte en Apple Store-butikk eller Apple-autorisert tjenesteleverandør. Hvis du vil oppgradere minnet i iMac Pro, kan du få hjelp hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør. Før du setter opp en avtale, bør du få bekreftet at butikken eller tjenesteleverandøren du kontakter tilbyr minneoppgraderingstjenester.