Om macOS High Sierra 10.13.3-oppdateringen

Denne oppdateringen anbefales for alle macOS High Sierra-brukere.

Med macOS High Sierra 10.13.3-oppdateringen forbedres stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten for Mac-maskinen din, og den anbefales for alle brukere.

Denne oppdateringen:

• løser et problem som kunne føre til at Meldinger-samtaler midlertidig ble oppført som ute av drift
  • løser et problem som kunne føre til at Mac-maskinen sluttet å svare når den var koblet til en SMB-tjener

Se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple for mer informasjon om sikkerhetsinnholdet for denne oppdateringen.

Finn ut hvordan du skaffer deg denne macOS-oppdateringen.