Koble flere skjermer til iMac Pro

Med fire innebygde Thunderbolt 3-porter støtter iMac Pro opptil fire 4K-skjermer eller to 5K-skjermer.

Du kan koble til opptil fire skjermer med disse konfigurasjonene:

• To 5K-skjermer med oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz
  • Fire SST (Single Stream Transport) 4K-skjermer med oppløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz
  • To MST (Multi-Stream Transport) 4K-skjermer med maksimal oppløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz
  • Én 5K-skjerm på 5120 x 2880 ved 60 Hz og opptil tre SST 4K-skjermer på 4096 x 2304 ved 60 Hz*

Du kan koble til LG UltraFine 4K-skjermer og LG UltraFine 5K-skjermer med disse konfigurasjonene:

• To LG UltraFine 5K-skjermer konfigurert som dual-link SST på 5120 x 2880 10 bpc ved 60 Hz
  • Fire LG UltraFine 4K-skjermer konfigurert som SST på 4096 x 2304 8 bpc ved 60 Hz
  • Én LG UltraFine 5K-skjerm koblet til port 1 eller 2 og to LG UltraFine 4K-skjermer koblet til port 3 og 4 (se figuren i neste del)

*Koble til 5K-skjermen til slutt.

Koble til Thunderbolt-porter på forskjellige busser

Koble skjermene dine til Thunderbolt-portene på iMac Pro-maskinen din. Bruk forskjellige Thunderbolt-busser, hvis det er mulig (se figur). Ikke koble mer enn to skjermer til én buss. Hvis du kobler til en 5K- eller MST 4K-skjerm, må du bruke forskjellige busser til hver av skjermene.

Når du slår på iMac Pro, lyser den innebygde skjermen opp. Eventuelle andre tilkoblede skjermer viser et bilde etter at Mac-maskinen er ferdig med oppstarten. Hvis én eller flere skjermer ikke viser noe bilde etter at oppstarten er fullført, må du kontrollere at skjermene og eventuelle skjermadaptere er riktig koblet til.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Publiseringsdato: Fri Jun 15 10:52:44 GMT 2018