Koble flere skjermer til iMac Pro

Med fire innebygde Thunderbolt 3-porter støtter iMac Pro opptil fire 4K-skjermer eller to 5K-skjermer.

Du kan koble til opptil fire skjermer med disse konfigurasjonene:

• To 5K-skjermer med oppløsning på 5120 x 2880 ved 60 Hz
  • Fire SST (Single Stream Transport) 4K-skjermer med oppløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz
  • To MST (Multi-Stream Transport) 4K-skjermer med maksimal oppløsning på 4096 x 2304 ved 60 Hz
  • Én 5K-skjerm på 5120 x 2880 ved 60 Hz og opptil tre SST 4K-skjermer på 4096 x 2304 ved 60 Hz*

Du kan koble til LG UltraFine 4K-skjermer og LG UltraFine 5K-skjermer med disse konfigurasjonene:

• To LG UltraFine 5K-skjermer konfigurert som dual-link SST på 5120 x 2880 10 bpc ved 60 Hz
  • Fire LG UltraFine 4K-skjermer konfigurert som SST på 4096 x 2304 8 bpc ved 60 Hz
  • Én LG UltraFine 5K-skjerm koblet til port 1 eller 2 og to LG UltraFine 4K-skjermer koblet til port 3 og 4 (se figuren i neste del)

*Koble til 5K-skjermen til slutt.

Koble til Thunderbolt-porter på forskjellige busser

Koble skjermene dine til Thunderbolt-portene på iMac Pro-maskinen din. Bruk forskjellige Thunderbolt-busser, hvis det er mulig (se figur). Ikke koble mer enn to skjermer til én buss. Hvis du kobler til en 5K- eller MST 4K-skjerm, må du bruke forskjellige busser til hver av skjermene.

Diagram som viser iMac Pro-porter og bussene de tilhører.

Når du slår på iMac Pro, lyser den innebygde skjermen opp. Eventuelle andre tilkoblede skjermer viser et bilde etter at Macen er ferdig med oppstarten. Hvis én eller flere skjermer ikke viser noe bilde etter at oppstarten er fullført, må du kontrollere at skjermene og eventuelle skjermadaptere er riktig koblet til.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.