Finn ut mer om iCloud i Fastlands-Kina

Finn ut mer om endringene for iCloud-tjenester i Fastlands-Kina.

iCloud i Fastlands-Kina drives av GCBD (AIPO Cloud (Guizhou) Technology Co. Ltd). Dette gjør at vi kan fortsette å forbedre iCloud-tjenestene i Fastlands-Kina og overholde Fastlands-Kinas bestemmelser.

Bruk av iCloud-tjenestene og alle dataene du lagrer i iCloud, inkludert bilder, videoer, dokumenter og sikkerhetskopier, er underlagt vilkårene for iCloud drevet av GCBD.

Hvis du ikke er en kinesisk statsborger med bosted i Fastlands-Kina, kan du endre innstillingen for land eller region for Apple-ID-en din, slik at den gjenspeiler det gjeldende landet ditt eller den gjeldende regionen din, og fortsette å bruke iCloud i henhold til Apples gjeldende vilkår.