Hvis du ser en feil og Mac-maskinen omstarter når du forsøker å installere Windows 10 S

Boot Camp støtter Home- eller Pro-versjoner av Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10. Finn ut hva du kan gjøre hvis du har forsøkt å installere Windows 10 S.

Hvis du prøvd å bruke Boot Camp-assistent til å installere eller oppgradere til Windows 10 S, vises det en feil som sier «Windows could not parse or process the unattend file for pass [specialize].»

Mac-maskinen kan omstarte gjentatte ganger mens du klikker gjennom feilmeldingene.

Følg denne fremgangsmåten for å starte i macOS og begynne installasjonen av Windows på nytt:

1. Trykk på og hold inne på/av-knappen på Mac-maskinen i noen sekunder for å slå den av.
  2. Vent i noen sekunder, og trykk deretter på på/av-knappen igjen for å slå på Mac-maskinen. Hold nede Tilvalg-tasten umiddelbart etter å ha slått på Mac-maskinen.
  3. Slipp Tilvalg-tasten når du ser Startup Manager-vinduet.
  4. Velg macOS-startdisken, og klikk deretter på pilen eller trykk på returtasten.
  5. Åpne Boot Camp-assistent og klikk på Fortsett.
  6. Klikk på Gjenopprett for å fjerne den eksisterende Boot Camp-partisjonen.
  7. Start installasjonsprosessen på nytt med Windows Home eller Windows Pro i stedet for Windows S.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.