Hvis iPhone, iPad eller iPod touch omstarter uventet

Finn ut hva du kan gjøre hvis iOS 11-enheten din uventet omstarter gjentatte ganger på eller etter 2. desember 2017.

Prøv å oppdatere enheten til iOS 11.2. Når du trykker på Last ned og installer, forsetter nedlastingen selv om enheten omstarter. Vent til oppdateringen er fullført.

Hvis du ikke kan installere oppdateringen, kan du slå av varslinger for alle appene på enheten, og deretter oppdatere enheten til iOS 11.2:

1. Trykk på Innstillinger> Varslinger.
  2. Trykk på en app, og slå deretter av Tillat varslinger. Gjenta dette trinnet for alle appene.
  3. Oppdater enheten til iOS 11.2.
  4. Når du har installert oppdateringen, trykker du på Innstillinger > Varslinger og slår på Tillat varslinger igjen for alle appene.

Du kan også oppdatere enheten ved bruk av iTunes. Følg denne fremgangsmåten:

1. Åpne iTunes. Kontroller at du har den nyeste versjonen.
  2. Koble enheten til datamaskinen din ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med den. Den tilkoblede enheten vises som et symbol øverst til venstre i iTunes-vinduet. Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke ser symbolet
  3. Klikk på enhetssymbolet.
  4. Klikk på Søk etter oppdateringer på Oversikt-fanen. Når du klikker på Last ned og oppdater, forsetter nedlastingen selv om enheten omstarter. Vent til oppdateringen er fullført.

Hvis du fortsatt ikke kan oppdatere eller fremdeles opplever problemet etter å ha oppdatert, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.