Reparer fildeling etter sikkerhetsoppdatering 2017-001 for macOS High Sierra 10.13.1

Hvis fildeling ikke fungerer etter at du installerer sikkerhetsoppdatering 2017-001, følger du disse trinnene.

Hvis du har problemer med å autentisere eller koble til fildelinger på Mac-maskinen din etter installasjon av sikkerhetsoppdatering 2017-001 for macOS High Sierra 10.13.1, følger du disse trinnene for å reparere fildeling:

1. Åpne Terminal-appen, som finnes i Verktøy-mappen under Programmer.
  2. Skriv inn sudo /usr/libexec/configureLocalKDC, og trykk på returtasten.
  3. Skriv inn administratorpassordet, og trykk på returtasten.
  4. Lukk Terminal-appen.