Hvis selfiemotiver ikke roterer i Clips på iPhone X

Oppdater til den nyeste versjonen av Clips.

Selfiemotiver på iPhone X gjør Clips enda morsommere ved å bruke TrueDepth-kameraet til å plassere deg i vakre animerte bakgrunner. Hver stemning er en fullstendig 360-graders opplevelse – så uansett hvordan du beveger iPhone X, er du omgitt av stemningen på alle kanter.

Hvis du merker at stemningen ikke roterer når du beveger deg, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Clips: Åpne App Store på iPhone og trykk på Oppdateringer. Hvis det er en ny versjon av Clips tilgjengelig, trykker du på Oppdater for å laste ned og installere den.

Nå kan du gå tilbake til Clips og prøve et selfiemotiv igjen.