Hvis sanger mangler etter en oppdatering av GarageBand

Etter å ha oppdatert til GarageBand for iOS 2.3 på iPhone eller iPad, finner du kanskje ikke sanger som er lagret på enheten.

Hvis du har over 100 sanger lagret lokalt på iOS-enheten, kan det hende at du ikke ser dem etter at du har oppdatert til GarageBand for iOS 2.3. Prosjektene er ikke slettet, og de kan gjenopprettes. Løs problemet ved å oppdatere til GarageBand for iOS 2.3.1.

Slik oppdaterer du appen:

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iOS.
  2. Åpne App Store og velg Oppdateringer.
  3. Hvis det er oppdateringer tilgjengelig, velger du Oppdater alle.
  4. Skriv inn Apple-ID-passordet om nødvendig.

Etter at du har oppdatert GarageBand, trykker du på Bla gjennom i Mine sanger-leseren eller Filer-appen (du må kanskje trykke mer enn én gang), og deretter trykker du på På [enhet] i Bla gjennom-menyen. Trykk på GarageBand-mappen for å få tilgang til sanger som er lagret på enheten din.