Om Følg min oppmerksomhet på iPhone X eller iPad Pro

Finn ut hvordan du slår av og på Følg min oppmerksomhet på iPhone X eller nyere, eller på 11-tommers eller 12,9-tommers iPad Pro.

Slå Følg min oppmerksomhet på eller av

Selv om du ikke har registrert deg for å bruke Face ID, aktiveres TrueDepth-kameraet på iPhone X eller nyere, eller på 11-tommers eller 12,9-tommers iPad Pro på en intelligent måte for å støtte Følg min oppmerksomhet. Eksempel:

• Når du ser på enheten din, nedtones ikke skjermen før du slutter å se på enheten.
  • Hvis du ser på enheten, senker den volumlyden på varslene.

Hvis du ikke vil bruke disse funksjonene, går du til Innstillinger > Face ID og kode og slår av Følg min oppmerksomhet.