Om Følg min oppmerksomhet på iPhone X eller nyere

Finn ut hvordan du slår på eller av Følg min oppmerksomhet på iPhone X eller nyere.

Følg min oppmerksomhet

Slå Følg min oppmerksomhet på eller av

Selv om du ikke melder deg på Face ID, aktiveres TrueDepth-kameraet på iPhone X og nyere intelligent for å støtte Følg min oppmerksomhet. Eksempel,

• Når du ser på telefonen din, nedtones ikke skjermen din før du slutter å se på enheten.
  • Hvis du ser på enheten, senker den volumlyden på varslene.

Hvis du ikke vil bruke disse funksjonene, går du til Innstillinger > Face ID og kode og slår av Følg min oppmerksomhet.