Finn modellnummeret til iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du finner modellnummeret til iOS-enheten din.

Se i Innstillinger

Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Du finner delenummeret til høyre for Modell. Trykk på delenummeret for å finne modellnummeret.

Se på enheten

På iPhone 8 eller nyere må du ta ut SIM-skuffen og se i SIM-skuffsporet for å finne modellnummeret. Sørg for at du har sterk belysning ovenfra. Modellnummeret er på oversiden – den samme siden som skjermen er på. På iPhone-modeller som bare støtter eSIM, finner du modellnummeret i Innstillinger > Generelt > Om. Hvis du ikke får slått på enheten for å finne modellnummeret, kontakter du Apple-kundestøtte.

På iPhone 7 eller eldre, iPad eller iPod touch finner du modellnummeret på baksiden av enheten.