Finn modellnummeret til din iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du finner modellnummeret til iOS-enheten.

Se i Innstillinger

Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Til høyre for Modell, ser du delenummeret. Trykk på delenummeret for å se modellnummeret.

Se på enheten

På iPhone 8 eller nyere må du fjerne SIM-skuffen og se i SIM-skuffsporet for å finne modellnummeret. Sørg for at du har sterk belysning ovenfra. Modellnummeret er på oversiden – den samme siden som skjermen er på.

På iPhone 7 eller tidligere, iPad eller iPod touch finner du modellnummeret på baksiden av enheten.