Last ned flere gratislyder i GarageBand for iOS

Du kan bruke Lydbibliotek i GarageBand for iOS 2.3 til å laste ned flere kostnadsfrie lydpakker som du kan bruke i sangene dine. Lydpakker inkluderer enkeltmaler eller kombinasjoner av maler for Touch-instrumenter, Apple Loops og Live Loops samt forhåndsinnstillinger for gitar og instrumenter.

Du kan åpne Lydbibliotek fra Lyd-navigeringsvinduet, Live Loops-navigeringsvinduet og fra instrumenter som har flere lyder tilgjengelig for nedlasting. For å åpne Lydbibliotek må enheten din være koblet til Internett.

Åpne Lydbibliotek

Slik åpner du Lydbibliotek fra Lyd-navigeringsvinduet:

• I en eksisterende sang trykker du på knapp for Lyd-navigeringsvindu for å åpne Lyd-navigeringsvinduet. Sveip deretter til du ser Lydbibliotek, og trykk på Lydbibliotek.
  • Hvis du har opprettet en ny sang, åpnes Lyd-navigeringsvinduet automatisk. Sveip til du ser Lydbibliotek, og trykk deretter på Lydbibliotek.

Slik åpner du Lydbibliotek fra et instrument som Drummer:

1. Om nødvendig kan du velge Drummer-sporet i Spor-visningen og deretter trykke på Drummer-knappen i kontrollinjen.
  2. Trykk på trommenavnet, og trykk deretter på «Last ned flere trommespillere». Tallet viser hvor mange flere trommespillere som finnes.

Slik åpner du Lydbibliotek fra en Live Loops-sang:

• I en eksisterende sang trykker du på knapp for Lyd-navigeringsvindu for å åpne Mal-navigeringsvinduet, og deretter trykker du på Lydbibliotek.
  • Hvis du har opprettet en ny Live Loops-sang, åpnes Mal-navigeringsvinduet automatisk. Trykk på Lydbibliotek.

Lydbibliotek-skjerm

Navigere i Lydbibliotek

Når du har åpnet Lydbibliotek, kan du gjøre ett av følgende for å navigere i det:

• Trykk på en brikke for å se flere lyder.
  • Trykk på Forhåndsvis for å høre lydeksempler.
  • Bla for å vise mer informasjon om lydpakken, inkludert filstørrelse.
  • Trykk på Hent for å laste ned lydene til enheten din.
  • Hvis du vil slette en nedlastet lydpakke, trykker du på brikken, og deretter trykker du på Slett.

Detaljer om en lydpakke på skjermen