Bruk Animoji på iPhone X og iPad Pro

På iPhone X eller nyere, iPad Pro (11-tommers) eller iPad Pro (12,9-tommers) kan du lage egne animoji som bruker stemmen din og gjenspeiler ansiktsuttrykkene dine.

lage en animoji

Opprett og send animoji

På iPhone X eller nyere, iPad Pro (11-tommers) eller iPad Pro (12,9-tommers) kan du lage egne animoji og dele dem med andre som bruker en iOS-enhet, Mac eller smarttelefon. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger og trykk på skriv melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på animoji-symbolet
  3. Velg en animoji. Trykk på  grått felt-symbol  for å se animoji-en i fullskjermvisning.
  4. Se direkte på iPhone eller iPad, og plasser ansiktet ditt inni rammen.
  5. Trykk på ta opp-symbolet for å starte opptak. Trykk på for å stoppe stopp opptak-symbol. Du kan spille inn opptil 30 sekunder.
  6. Hvis du vil forhåndsvise en animoji, trykker du på spill av melding øverst til venstre. Hvis du vil velge en annen animoji med det samme opptaket, trykker du på en annen animoji. Hvis du vil slette animoji-en, trykker du på slett-symbolet .
  7. Trykk på send melding-symbolet for å sende.

For å bruke Animoji trenger du en iPhone X eller nyere, iPad Pro (11-tommers) eller iPad Pro (12,9-tommers).

animoji-klistremerke

Opprett animoji-klistremerker

Bruk personlig tilpassede animoji-klistremerker i meldingene dine. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger og trykk på skriv melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på animoji-symbolet
  3. Velg en animoji, se på iPhone eller iPad, og plasser ansiktet ditt inni rammen.
  4. Lag et ansiktsuttrykk, og trykk og hold inne animoji-en og dra den til meldingen.

For å bruke Animoji og Memoji trenger du en iPhone X eller nyere, iPad Pro (11-tommers) eller iPad Pro (12,9-tommers).

Lagre animoji-er

Vil du lagre en animoji du oppretter eller mottar:

1. Åpne meldingen.
  2. Trykk og hold på animoji-en.
  3. Trykk på Arkiver.

Du kan også trykke på animoji-en i meldingstråden for å åpne den i fullskjermsmodus. Trykk deretter på  og så på Arkiver video.

Du kan finne lagrede animojier i Bilder-appen på iOS-enheten, men du kan ikke lagre et animoji-klistremerke.

For å bruke Animoji og Memoji trenger du en iPhone X eller nyere, iPad Pro (11-tommers) eller iPad Pro (12,9-tommers).

Animoji med FaceTime

Bruke Animoji med FaceTime

1. Åpne FaceTime, og gjør et anrop.
  2. Når anropet starter, trykker du på effekter-symbolet.
  3. Trykk på en animoji eller memoji du vil bruke.
  4. Fortsett FaceTime-samtalen med animojien, eller trykk på x-symbolet for å fortsette uten en animoji eller gå tilbake til FaceTime-menyen.

Gjenta trinn 2–4 for å endre Animoji eller Memoji eller fjerne dem under en FaceTime-samtale.

For å bruke Animoji og Memoji trenger du en iPhone X eller nyere, iPad Pro (11-tommers) eller iPad Pro (12,9-tommers).

Animoji med kamera-effekter

Bruk Animoji med kamera-effekter

Med kamera-effekter i iOS 12 kan du gjøre samtalene dine enda livligere. Lag og del raskt et bilde eller en video med Animoji:

1. Åpne Meldinger, og trykk på ny melding for å opprette en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på kamera-symbolet, og ta deretter et bilde eller en video.
  3. Trykk på effekter-symbolet, trykk på animoji-symbolet, og velg deretter en animoji. Du kan legge til flere effekter i bildet eller videoen.
  4. Når du har valgt en animoji du vil bruke, trykker du på x-symbolet nederst til høyre og deretter på grå sirkel-symbolet.
  5. Trykk påsend-symbolet for å sende, eller trykk på Ferdig for å legge til en personlig melding før bildet sendes. Hvis du ikke vil sende bildet, trykker du på X-symbolet øverst til høyre på bildet.

For å bruke Animoji og Memoji trenger du en iPhone X eller nyere, iPad Pro (11-tommers) eller iPad Pro (12,9-tommers).

Gjør mer med meldingene dine