Slik bruker du Animoji på iPhone og iPad Pro

Med en kompatibel iPhone eller iPad Pro kan du lage din egen animoji som bruker stemmen din og gjenspeiler ansiktsuttrykkene dine.

For å bruke Animoji trenger du iPhone X eller nyere, eller iPad Pro (11-tommers) eller iPad Pro (12,9-tommers, 3. generasjon) eller nyere. Finn ut om enheten din er kompatibel.

Lag og send en animoji

Lag din egen animoji og del den med hvem som helst ved å bruke en iOS-enhet, Mac eller smarttelefon:

1. Åpne Meldinger, og trykk på  for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på animoji-symbolet
  3. Velg en animoji. Trykk på  grått felt-symbol  for å se animojien i fullskjermvisning.
  4. Se direkte på iPhone eller iPad, og plasser ansiktet ditt inni rammen.
  5. For å starte opptak, trykk på ta opp-symbolet. For å stoppe, trykk på stopp opptak-symbolet. Du kan spille inn opptil 30 sekunder.
  6. Trykk på  i øvre venstre hjørne for å forhåndsvise animojien. Hvis du vil velge en annen animoji med det samme opptaket, trykker du på en annen animoji. Trykk på  for å slette en animoji.
  7. Trykk på send melding-symbolet for å sende.

For å bruke Animoji trenger du en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Lag animoji-klistremerker

Bruk personlig tilpassede animoji-klistremerker i meldingene dine. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger, og trykk på  for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på animoji-symbolet
  3. Velg en animoji, se på iPhone eller iPad, og plasser ansiktet ditt inni rammen.
  4. Lag et ansiktsuttrykk, trykk og hold inne animojien, og dra den til meldingen.

Finn ut mer om å bruke animoji- og memoji-klistremerker.

For å bruke Animoji trenger du en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Lagre animojier

1. Åpne meldingen.
  2. Trykk og hold på animojien.
  3. Trykk på Arkiver.

Du kan også trykke på animojien i meldingstråden for å åpne den i fullskjermsmodus. Trykk deretter på  og så på Arkiver video. Du kan finne lagrede animojier i Bilder-appen på iOS-enheten, men du kan ikke lagre et animoji-klistremerke.

For å bruke Animoji trenger du en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Bruk Animoji med FaceTime

1. Åpne FaceTime og ring noen.
  2. Når samtalen starter, trykker du på effekter-symbolet.
  3. Trykk på en animoji eller memoji du vil bruke.
  4. Fortsett FaceTime-samtalen med animojien, eller trykk på x-symbolet for å fortsette uten en animoji eller gå tilbake til FaceTime-menyen.

Gjenta trinn 2–4 for å endre eller fjerne en Animoji eller Memoji under en FaceTime-samtale.

For å bruke Animoji trenger du en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Bruk kameraeffekter med animojien din

Gjør samtalene dine enda mer levende med kameraeffekter. Lag og del raskt et bilde eller en video med Animoji:

1. Åpne Meldinger og trykk på  for å opprette en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på kamerasymbolet, og ta deretter et bilde eller en video.
  3. Trykk på effekter-symbolet, trykk på animoji-symbolet, og velg deretter en animoji. Du kan legge til flere effekter i bildet eller videoen.
  4. Når du har valgt animojien du vil bruke, trykker du på  i nedre høyre hjørne og deretter på det grå sirkelsymbolet.
  5. Trykk på send-symbolet for å sende, eller trykk på Ferdig for å legge til en personlig melding før bildet sendes. Hvis du ikke vil sende bildet, trykker du på X-symbolet øverst til høyre på bildet.

For å bruke Animoji trenger du en kompatibel iPhone eller iPad Pro.

Gjør mer med meldingene dine

For å bruke Animoji trenger du en kompatibel iPhone eller iPad Pro.