Bruk Animoji på iPhone X

Med Animoji på iPhone X kan du opprette og dele personlig tilpassede animerte figurer i Meldinger-appen som bruker stemmen din og gjenspeiler ansiktsuttrykkene dine.

Opprett og send Animoji

Med TrueDepth-kameraet på iPhone X analyseres ansiktsuttrykkene dine, og disse uttrykkene gjenspeiles via en rekke Animoji i Meldinger-appen. Du kan opprette dine egne Animoji og dele dem med alle som bruker en iOS-enhet, Mac-maskin eller smarttelefon.

Slik oppretter du dine egne Animoji:

1. Åpne Meldinger-appen, og start en ny melding eller trykk på en eksisterende samtale.
  2. Trykk på  og deretter på .
  3. Velg en Animoji til venstre på skjermen. Eller trykk på  til du ser Animojien i fullskjerm.
  4. Se direkte på iPhone X, og plasser ansiktet ditt inni rammen.
  5. Hold nede  for å starte innspillingen. Trykk på  for å stoppe. Du kan spille inn opptil ti sekunder.
  6. Trykk på  for å forhåndsvise Animojien. Hvis du vil velge en annen Animoji ved bruk av den samme innspillingen, trykker du på en Animoji. Trykk på  for å slette en Animoji.
  7. Trykk på  for å sende.

Opprett Animoji-klistremerker

Bruk personlig tilpassede Animoji-klistremerker i meldingene dine. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger-appen, og start en ny melding eller trykk på en eksisterende samtale.
  2. Trykk på  og deretter på .
  3. Velg en Animoji, se direkte på iPhone X og plasser ansiktet ditt inni rammen.
  4. Lag et ansiktsuttrykk, og trykk og hold inne Animojien og dra den til meldingen for å sende den automatisk.

Lagre Animojier

Vil du lagre en Animoji du oppretter eller mottar? Trykk hardt på Animojien i meldingstråden, sveip opp og trykk på Lagre. Hvis du har iPhone 6 eller eldre, iPad eller iPod touch, trykker og holder du inne Animojien før du trykker på Lagre.

Du kan også trykke på Animoji i meldingstråden for å se den i fullskjermsmodus. Trykk deretter på  og så på Lagre video.

Du finner Animojier du lagrer, i Bilder-appen på iOS-enheten din.