Bruk Animoji på iPhone X og iPad Pro

På iPhone X eller nyere, 11-tommers iPad Pro eller 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) kan du lage egne animojier som bruker stemmen din og speiler ansiktsuttrykkene dine.

lage en animoji

Opprett og send animoji

På iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) kan du lage egne animojier og dele dem med andre som bruker en iOS-enhet, Mac eller smarttelefon. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger og trykk på skriv melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på animoji-symbolet
  3. Velg en animoji. Trykk på  grått felt-symbol  for å se animojien i fullskjermvisning.
  4. Se direkte på iPhone eller iPad, og plasser ansiktet ditt inni rammen.
  5. Trykk på ta opp-symbolet for å starte opptak. Trykk på for å stoppe stopp opptak-symbol. Du kan spille inn opptil 30 sekunder.
  6. Hvis du vil forhåndsvise en animoji, trykker du på spill av melding øverst til venstre. Hvis du vil velge en annen animoji med det samme opptaket, trykker du på en annen animoji. Hvis du vil slette animojien, trykker du på slett-symbolet .
  7. Trykk på send melding-symbolet for å sende.

Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Animoji.

animoji-klistremerke

Opprett animoji-klistremerker

Bruk personlig tilpassede animoji-klistremerker i meldingene dine. Slik gjør du det:

1. Åpne Meldinger og trykk på skriv melding for å starte en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på animoji-symbolet
  3. Velg en animoji, se på iPhone eller iPad, og plasser ansiktet ditt inni rammen.
  4. Lag et ansiktsuttrykk, og trykk og hold inne animojien og dra den til meldingen.

Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Animoji og Memoji

Lagre animojier

Gjør følgende for å lagre en animoji du oppretter eller mottar:

1. Åpne meldingen.
  2. Trykk og hold på animojien.
  3. Trykk på Arkiver.

Du kan også trykke på animojien i meldingstråden for å åpne den i fullskjermsmodus. Trykk deretter på  og så på Arkiver video.

Du kan finne lagrede animojier i Bilder-appen på iOS-enheten, men du kan ikke lagre et animoji-klistremerke.

Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Animoji og Memoji.

Animoji med FaceTime

Bruke Animoji med FaceTime

1. Åpne FaceTime og ring noen.
  2. Når samtalen starter, trykker du på effekter-symbolet.
  3. Trykk på en animoji eller memoji du vil bruke.
  4. Fortsett FaceTime-samtalen med animojien, eller trykk på x-symbolet for å fortsette uten en animoji eller gå tilbake til FaceTime-menyen.

Gjenta trinn 2–4 for å endre animoji eller memoji eller fjerne dem under en FaceTime-samtale.

Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Animoji og Memoji.

Animoji med kameraeffekter

Bruk Animoji med kameraeffekter

Med kameraeffekter i iOS 12 kan du gjøre samtalene dine enda livligere. Lag og del raskt et bilde eller en video med Animoji:

1. Åpne Meldinger, og trykk på ny melding for å opprette en ny melding. Eller gå til en eksisterende samtale.
  2. Trykk på kamerasymbolet, og ta deretter et bilde eller en video.
  3. Trykk på effekter-symbolet, trykk på animoji-symbolet, og velg deretter en animoji. Du kan legge til flere effekter i bildet eller videoen.
  4. Når du har valgt en animoji du vil bruke, trykker du på x-symbolet nederst til høyre og deretter på grå sirkel-symbolet.
  5. Trykk på send-symbolet for å sende, eller trykk på Ferdig for å legge til en personlig melding før bildet sendes. Hvis du ikke vil sende bildet, trykker du på X-symbolet øverst til høyre på bildet.

Du trenger en iPhone X eller nyere, en 11-tommers iPad Pro eller en 12,9-tommers iPad Pro (3. generasjon) for å bruke Animoji og Memoji.

Gjør mer med meldingene dine